Kirjoitukset avainsanalla pure Yoga

Olin viikonlopun yli Singaporessa pitämässä jooga työpajoja ja hoitamassa asioita. Singaporelaiset ovat ihanaa yleisöä; keskittyneitä, kiinnostuneita, ottavat osaa keskusteluun ja ovat sympaattisen iloisia. 

Jos menet käymään Singaporessa, tsekkaappa pop up joogaa ulkoilmassa ja sisätiloissa tapahtumia ja työpajoja järjestävä Outta Hatha. Löydät heidät mm Facebookista. Outta Hathaa pyörittää kahden naisen tiimi; Suomalainen Johanna Lindroos yhdessä Singaporelaisen työkumppaninsa kanssa. 

 

Kun asuin Singaporessa 2007-2012 oli jooga-tarjonta hyvä, mutta viime vuosien aikana on jooga-skene paisunut kuin pullataikina. Outta Hathan toimintamalli on järkevä ja erittäin käytännöllinen; ulko-joogat järjestetään sykkivän kaupungin sydämen keskellä eli jooga tuodaan sinne, missä kiireiset kaupunki-ihmiset ovat, heidän työpaikkojen läheisyyteen, kuten esim Marina Bayn Business District. 

 

Kävin myös fiilistelemässä ja treenaamassa PURE joogan viimeisimmin avatussa upo-uudessa studiossa Asia Square:lla. Heille ei voi ostaa kertalippua tosin. PURE vaatii jäsenyyden eli Singaporessa vain lyhyen aikaa vierailevalle se ei välttämättä sovi. Siksipä juuri mm Outta Hatha on loistava vaihto-ehto. 

 

Nyt kovan työn alla viimeistelyt elokuussa alkavalle Radiantly Alive jooga-ohjaajan taso 1, Yoga Alliancen hyväksymälle 200t koulutukselle. Me järjestämme Radiantly Alive Yoga studiollamme paljon kursseja, retriittejä, tapahtumia, koulutuksia... kiirettä pitää jooga-ohjaajan elämässä Balilla mielekkäästi! 

 

Reipasta viikon jatkoa 💟

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Sannan rakkaus on Bhakti Jooga ja intohimo on musiikki ja chanttaus. 

Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ja oman äidin kotona tekemän hillon ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat