Tätä ihanaa elämää juhlistava festivaali Balin Canggussa 'Celebration of Life' oli lauantain ohjelmassa minulla. Desa Senin kauniiseen resort-kylään sijoitettu tapahtuma sisälsi joogaa, tanssia, musiikkia, luentoja ja taidetta. Aamu kahdeksalta aloitettiin ja iltaan asti oli viimeiset meiningit. Pitkä, ihana, kuuma ja hauska päivä mukavassa seurassa. Olin itse sekä opettajan että oppilaan roolissa. Teimme kaikki töitä maksutta sillä tämä oli hyväntekeväisyystapahtuma jonka tuotto meni 100%:sti Balin HIV-järjestöille. Mukana oli jooga-opettajia niin Ubudin kuin Canggun eri joogasaleilta joten joogan tarjonta oli takuuvarmasti laaja. Joka makuun ja lähtöön löytyi jotakin. Musiikkitarjonta oli myös aivan mahtavaa ja artisteista mainittakoon, Suomeenkiin kesällä tuleva, Kevin James (Heart Songs). Itse olen tulossa Suvi-Suomen Uttarayana-jooga festareille opettamaan. Toivottavasti siellä nähdään!

ps. maanantai-aamulla heti  paluu arkeen - tuli ajeltua monta tuntia mopolla väärään suuntaan etsiessämme kolleegan kansa verotoimistoa. Hänellä oli täysin väärä osoite. Päädyimme lopulta Sanuriin. Siellä valkeni, että toimisto onkin Giyanarissa, joka on Ubudin lähellä, josta matkamme oli alkanut. Ei muuta kuin takaisin vain. Meni puolipäivää ajellessa minne sattuu ja löytyihän se verotoimisto lopulta ja asiammekin saimme hoidettua. Balilla liikennemerkkejä ei ole yhtä ruhtinaallisesti kuin esim Suomessa ja se hankaloittaa omalta osaltaan myös oikean kylän löytymistä. Vuoroamme odotellessa verotoimistossa, ostin meille kookospähkinät, joita ryystäessämme kolleegani (joka on itse asiasta pomoni) ihmetteli, kuinka hänen virheestä huolimatta vieläpä tarjosin hänelle kookoksen. Sanoin siihen : 'Miksi ei? Sattuuhan näitä. Tuli pieni sight seeing-kiertoajelu siinä samalla.' 

Kuvissa: Taivaan siniset jooga-leggarit "Kaa Yoga Wear", Rannekorut "Magic Moon Stones" 

Kaunista viikkoa toivotellen 💟

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla kansainvälisen studion jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka kahden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

2017

Kategoriat