Balilla pahin tulivuori kohu on laantunut ja kansainvälisen mediankin kiinnostus on laimentunut. Tilanteeseen ei ole tullut mitään uusia dramaattisia käänteitä. Evakuoitujen alueiden asukkaat ovat alkaneet palaamaan kyliinsä päiväsaikaan ruokkimaan eläimet, yöksi jälleen takaisin evakuointikeskuksiin. Normaali arki jatkuu ja turistejakin kehoitetaan tulemaan Balille edelleen. 

 

Olen tällä hetkellä Etelä-Korean ihanan kuulaassa syksyssä. Ulkoisiin puolin mitään erikoista ei huomaa mutta keskusteltuani paikallisten ystävieni kanssa, todellisuus on se, että monet pelkäävät Pohjois-Korean viimeisimpiä siirtoja. Minulla kertyykin mielenkiintoista raportoitavaa. Olen kutsuttuna Seoulissa opettamassa joogan erityylejä laidasta laitaan. Minkälaista on elää maassa, joka on uhkaavan sotatilan alla? Tästä ja paikallisesta jooga-skenestä pian lisää! 

 

Suloista sunnuntaita! 💟

Höyryävän vuoren kuvakrediitti : Arttu Salmenhaara

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sanna kirjoittaa elämästään Balilla jooga-ohjaajana ja -kouluttajana, Brittimiehen puolisona, surffaavan teinipojan ja kolmen koiran seka yhden kissan äitinä. Blogissa käydään läpi teemaa voiko paratiisilla olla myös varjopuolet ja iloitaan elämän pienistä suurista ihanuuksista ainaisen auringon alla. Joskus myös kaihotaan hiukan kauas koto-Suomeen karjalanpiirakoiden ääreen.

Blogiarkisto

Kategoriat