Vaikka keho oli viikonlopun vähäisiksi jääneiden unien ja kaiken aktiivisuuden jälkeen väsynyt, sen sijaan mieli oli ravittu. Viikonloppu alkoi sporttaillen hyvässä seurassa (tästä luvassa lisää myöhemmin) ja tulevia kyläilijöitä varten innokkaasti kokaten.

Lauantaina juhlistettiin rakkaimman (ja ainoan:D) siskoni synttäreitä Ravintola Gaijinissa. Aikaisemmin ollaan käyty nauttimassa kerrassaan upea vegaanimenu Farangissa, eikä Gaijinkaan tuottanut pettymystä. Niin taivaallisen hyvää sapuskaa ja seura mitä huipuinta!

Sunnuntaina sain jälleen ihania vieraita, kun kokoonnuimme lapsuudenystävieni kanssa meille puimaan elämää, herkuttelemaan ja saunomaan. Meidän porukka on pysynyt yhdessä alakoulun ensimmäiseltä luokalta lähtien. Välillä olen käynyt moikkaamassa yhtä Barcelonassa interreililläni, lentänyt toisen luokse Pariisiin ja monesti on myös viestitelty toiselle puolelle maapalloa. Oli myös aika, jolloin elelimme toiset kämppiksinä ja toiset naapureina Helsingissä. Olemme kaikki hyvin erilaisia. Meillä on omat intohimomme. Olemme kulkeneet omia polkujamme, kasvaneet kenties erilaisiksi, mutta emme erillemme. Viime viikonloppuna olimme tosiaan vihdoin kaikki saman maan ja kaupungin sisällä, kun kokoonnuimme viettämään ystävänpäivää etukäteen meille. Parasta on, että kaikki jatkuu aina siitä mihin on jääty!

Mahtavinta ystävänpäivää kaikille muillekin rakkaille ystävilleni. Yläkoulussa, lukiossa ja työelämässä kohtaamilleni. Teille, joihin olen törmännyt ja tutustunut erilaisten sattumusten kautta. Teille karvaisille ja vähemmän karvaisille elämän rikastuttajille!

Oikein hyvää ystävänpäivää myös teille rakkaat lukijat! Teille, jotka olette kulkeneet matkassani jo monen monta vuotta ja teille, jotka olette tupsahtaneet tänne vasta sittemmin.

Kiitos kaikille rakkaille otuksille elämänmatkani varrella.

<3:Venla

Kommentit (2)

ulla
4/2 | 

Oi ihana kirjoitus ja ihana kuva.
Itsellänikin ystäviä ekalta luokalta on jäänyt elämääni. Ovat niin timantteja. JOka päivä on ystävänpäivä ! Ilman heitä ei ole elämää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram