Tässä luvassa asupostausta tasapuolisuuden nimissä kaikkien teidän iloksenne, joille reissupostauksieni ja aurinkoisten kuvien katselu on tehnyt tuskaa, tämän Suomen harmauden keskellä (huom. lukeudun itse teidän joukkoonne). Ja puolestaan te kaikki, jotka janoatte lisää Jenkki-matkavinkkejä, älkää huoliko, ei ne vielä suinkaan tuohon loppunut, sillä niitä on luvassa pian huimasti. Sanotaanko näin, että mun miljoonien reissuvalokuvien läpikäyminen vaan ottaa hitusen aikaa. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shirt and bag, Forever 21 Jacket,Ted Baker Jeans,Bik Bok Shoes,Timberland

PS. Onneksi harmaudesta huolimatta viikko on ollut erittäin värikäs ja tehokas (kammoan vähän tota tehokas sanaa, koska vastustan tehokkuus-ajattelua). Sitä, että aina pitäis olla niin pirskatin tehokas. Pyrin kovasti pois siitä, vaikka kuitenkin edelleen päivittäin saan jotain suunnatonta nautintoa siitä, jos olen ollut tehokas. Pitänee muuttaa ajatusmallia, ja yrittää kehua itseäni enemmän silloin, kun olen ollut vähemmän tehokas. Tiedättekö mitä tarkoitan?

No anyways, ollaan vasta keskiviikossa ja tähän viikkoon on mahtunut paljon tekemistä, sekä arjen pieniä iloja ja huippuhetkiä.

Yksi niistä oli siskolleni juuri äsken vetämäni jalkarääkki, damn mikä upea girl, kun se antoi kaikkensa ja puski menemään satalasissa. Big respect ja oon kyllä hiton ylpee. Sain omatki jalat hyvin väsytettyä siinä samalla, ja tuntu jo nyt portaissa selviytyminen hieman haastavalta. Onnistunut treeni siispä!

Ihanaa viikon jatkoa ja energisiä treenejä kaikille!

PUS!

<3:Venla

Kommentit (21)

elina
24/21 | 

Vau ihana asu!:) Muuten olisi täydellinen, mutta mielestäni kengät ei sovi muun asun kanssa yhteen..

Marisse
26/21 | 

venla sä olet niin kaunis nainen! Näytät niin hyvinvoivalta ja terveeltä että huhhuh!! Noi vaaleemmat hiukset sopii sulle ihan sairaan hyvin ja näytät vaan kaikinpuolin niiiin hyvältä *_* keep going girl <3 oot vaa niin ihana

28/21 | 

Voi että miten ihana asu sulla!! Sä oot niin kaunis ja ihana, etten voi ees kuvailla<3 paljon pusuja sulle, toivottavasti nähtäisiin joskus<3! Ihanaa loppu viikko Venla!

Salla
36/21 | 

Jee täällä ainakin ootellaan innolla lisää reissupostauksia!! :-) Ja hei, superihana paita sulla! <3

Sofiaaa
38/21 | 

Venla sun hiukset on aivan upeet! Kaunistut vuosi vuodelta enemmän ja enemmän :) Sulle sopis kullä vieläkin vaaleemmat hiukset :)

Sanna
40/21 | 

Moikka Venla!
Oon puolivahingossa ruvennu seuraa sun blogia,ja oon seurannu aktiivisesti syksystä asti. Oon Ihaillu sun abseja ja sun päättäväisyyttä.
Halusin sanoa että oot upee mimmi ja sulla on aivan upee tyylitaju!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram