In collaboration with Oatly

Maailman kansakunnat ovat äskettäin asettaneet ilmastosopimukseen kunnianhimoiset tavoitteet. On aika kääntää tämä sopimus toiminnaksi. Tänä päivänä maailman elintarviketuotannon osuus aiheuttaa noin kolmanneksen kasvihuonekaasupäästöistä.

Ensi vuonna EU arvioi uudelleen ohjeet, jotka määräävät miten tuotamme elintarvikkeita EU: ssa. Meillä on mahdollisuus auttaa planeettaamme lisäämällä kasvipohjaisten tuotteiden kulutusta. Esimerkiksi vaihtamalla lehmänmaidon kaurajuomaan, voimme vähentää kasvihuonekaasupäästöjä jopa 69%. 

Oatly kannustaa kaikkia, jotka ovat heidän kanssaan samaa mieltä, allekirjoittamaan vetoomuksen, joka on myös samalla soittolista. Yhden kappaleen soittolista. Jokainen allekirjoitus luo soittolistalle lisää 3:33 minuuttia samaa Summer of 69 -laulua. Tarkoituksena olisi, että soittolistasta tulisi toivottavasti pisin maailmassa. Sen varmistamiseksi, ettei soittolista/vetoomus eksy kaiken byrokratian alle, se soitetaan päätöksentekijöille livenä Brysselissä.

Kaikilla, jotka allekirjoittavat vetoomuksen, on mahdollisuus voittaa liput joihinkin Euroopan upeimmista festivaaleista (Popaganda and Lollapalooza!!!). Siinäpä vielä yksi erinomainen syy auttaa planeettaamme!

Voit voittaa liput allekirjoittamalla vetoomuksen TÄÄLLÄ!

Oatly on yhteydessä voittajiin ja lähettää heille liput festareille!

TÄÄLTÄ voit katsoa lyhyen esittelyvideon vetoomuksen ideasta.

<3:Venla

Kommentit (1)

Juuli
2/1 | 

Hei, itteäki on alkanu kiinnostaan lihan vähentäminen ruokavaliosta ja vähän oon sen kans jo muutoksia tehnykki. Postaustoiveena mulla ois et kuvaisit sun päivän ateriat; aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Mistä koostat ne? Itellä on haasteena proteiinin saannin riittävyys sekä tarpeeksi täyttävä ruoka. Eniten ehkä kuitenki se, et mielikuvitus kasvisruokien suhteen on äärimmäisen köyhä. Joitain vinkkejä oon kylläki jo sun blogistas saanu ja kiitos niistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram