The best way to start the weekend: jogging in the sun and stretching sessions.

Happy weekend everyone!

<3:Venla

 

Kommentit (12)

Anni

Mietin, et onko vegaaniksi ryhtyminen mitenkään muuttanu sun treenityyliä vai treenaatko edelleen samalla tavalla ku aikasemminki? Hyvää viikonloppua sulle, Venla! Nauti aurinkoisista säistä :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Oi kiitos Anni! Vegaaniksi ryhtyminen ei ole niinkään muuttanut treenityyliäni, vaan enemmänkin omien fiiliksien ja vähän vuodenaikojenkin mukaan vaihtelen treenitapoja. :)

Juuli

Heips! Jaksasitkohan vastata treeniin ja ruokavalioon liittyviin kysymyksiini jotain. :) Alotin siis n.vuosi sitten monen tekijän summana (osaksi fitnespäiväkirjojen ja sun blogin ansiosta) lihaskuntotreenaamisen oikestaan ensimmäistä kertaa elämässä. Normaalipainonen ja melko terveet elämäntavat oon omannu ennestäänki. Lihaskunto vain oli heikko. No, kehittymistä oon kyllä nyt huomannu (mm.miesten punnerruksia en saanu ennen yhtään, nyt menee n.20 :) ) Kysysinki nyt, et missä ajassa oot ite saanu sun muutokset aikaan? Mitä muutoksia teit? Miten ruokailet ja treenaat nyt? Itellä ei oo himoa"fitness"tyylisiin tarkkoihin ohjelmiin. Tuntuu et sulla on järkevä suhtautuminen näihin ruoka ja treeniasioihin. Oisin siksi oikein kiitollinen jos jotain kertosit :)

Laura

Kerkesin lukemaan tän postauksen vasta nyt, ja vitsit miten täydellinen ajotud olikaan! Yövuorosta vihdoin viikonloppu vapaalle ja tää sai just sen oikeen fiiliksen mulle, kiitos siitä! :)
Muutenkin sattunut tulemaan sulta just itelle sopivat postaukset, olin nimittäin juuri ostamassa laveran tuotteita mutta jätin hyllyyn kun en ollu varma ennenkuin vähän tutkii vielä. Nyt voikin käydä nappaamassa ne itselle :)
Mahtavaa viikonloppua sinne! :)

Ville

Lisää näitä treenauspostauksia, kiitos! Jaksaa katsoa ja tehdä kerta toisensa jälkeen ja aina saa yhtä leveän hymyn huulille <3 :3

Mikko

Olipahan se vaan piristävä postaus! Kiitos Venla. Sä oot sisäisesti ja ulkoisesti aivan täydellinen nainen. Lisää tämmöistä!
Ja toi peppu pakottaa katsomaan tätä kerta toisensa jälkeen ;)

Lau

Ompas kauniita kuvia ja ihana kun saatu aurinkokin viimeisiin kuviin :) Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram