IMG_7754
IMG_7754

Mistä tietää, että on onnistunut syyslomalaisen tavoitteessa?

 Kohta 1. Sekoat päivissä.

Menet eläinkauppaan ja toteat sen edessä, että se on kiinni, koska lauantaisin se sulkeutuu kahdelta. Iloksesi kuitenkin huomaat sen olevan auki, sillä tänäänhän onkin maanantai. Sinulla itselläsi vain sattuu olemaan viikonloppu-fiilis.

Kohta 2.

Päivän suurin huolenaiheesi on se, että ruisleipäsi paloi leivänpaahtimessa, koska kahden paahdon taktiikka ei sopinutkaan mökin paahtimeen.

Kohta 3.

Päivän ainoisiin ohjelmanumeroihin lukeutuvat: lenkki metsässä, ruoan kokkailu ajan kanssa, ja sen jälkeen ansaittu potslojo-asennossa makoilu sohvalla. Tietysti päivittäistä mökkisaunaa unohtamatta.

IMG_7953
IMG_7953

IMG_7957
IMG_7957

Kohta 4.

Keksit ajaa lähimpään kaupunkiin, vain saadaksesi paikallisesta konditoriosta tuoretta pullaa ja kakkuja.  Homma karkaa tietysti lapasesta, koska et tunnetusti osaa valita ja ostat vaihteeksi useampaa kuin yhtä laatua.

IMG_7946
IMG_7946

IMG_7948
IMG_7948

IMG_7951
IMG_7951

vuoden inspiroivin hyvinvointiblogi
vuoden inspiroivin hyvinvointiblogi

Kuva: Jim Bergström

PS. Kuten moni jo tietääkin, eilen juhlittiin indiedaysin Blog Awardsia. Vuoden inspiroivimmaksi hyvinvointi blogiksi valittiin blogini: Elämää Venlan Silmin! En voi sanoin kuvailla, kuinka mielettömän kiitollinen ja iloinen olen tästä kunniasta. Olen todella otettu, jos minun monipuoliset rehelliset rustaukset ja omakohtaiset kokemukset, sekä vinkit ovat oikeasti inspiroineet lukijoitani<3 Nöyrä kiitos, tämä on teidän ansiota. Haleja.

<3:Venla

Kommentit (20)

21/20 | 

Wau! Voitto meni kyllä oikeaan osoitteeseen, joskus aamuisin kun kaksi koiraa odottaa ulos pääsemistä mutta itseä ei yhtään inspaa, sun postaus pomppaa juuri oikeaan paikkaan ja lenkki koirien kanssa ei tunnukaan muulta kuin hyvältä:) Kiitos <3

Iina
23/20 | 

Onnea voitostasi, olet sen ansainnutkin :) Saan susta mielettömästi inspiraatioo ja hain elämäni ensimmäistä kertaa salikortin ja päätin et reilun vuoden päästä kun 30-vuotta tärähtää mittariin niin meikäläinen aikoo olla elämänsä kunnossa!!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
24/20 | 

Voi tietäisitpä kuinka tällaiset kommentit ilahduttaa niin, että aivan liikutuin! Juuri sitä mm. haluan: auttaa ja inspiroida ihmisiä löytämään oman lajinsa ja liikunnan ilon! Mahtava päätös Iina! Paljon tsemppiä, ja ennen kaikkea antoisia ja hauskoja treenejä! Sekä tietty ruokaa ja lepoa<3

Tinde
27/20 | 

Oi, paljon onnea parhaasta blogista! <3 Oot kyllä ansainnut sen kunnian! Haleja myös sinne päin! :)

L
29/20 | 

Onnea voitosta Venla!

Mä en tiedä ootko joskus tehnyt mutta mulla olis toivepostaus et pitäisit viikon ajan ruokapäivåkirjaa - sulla on niin terve suhde ruokaan että ois kiva lukea!:-)

Ulla
31/20 | 

WoooooW, MahTAVAA, Täysin oikeaan osoitteeseen voitto !!!! :)

ONNEA VENLA !!!!

Sun blogi on niin mahtava !! Joka aamu tulee täällä piipahdettua ennen työpäivää :) .

Matti
33/20 | 

Morjesta! Täälläkin kaivattais lisää kuvia susta tossa topissa!
Mukavasti lähtee muutenkin päivä aina käyntiin kun sun blogia lueskelee!
Onneksi olkoon myös parhaasta palkinnosta olet ansainnut sen!
Ja jotain treenipostaustakin kaipais tänne pitkästä aikaa, niin tietäis miten
sä ton täydellisen kroppas oot hankkinut?

35/20 | 

Onnea palkinnosta, huippuhomma! Sulla on tosi kiva blogi ja elämän arvot kohdillaan :) Olisi kiva jos kerkeäisit kirjoittelemaan vielä useammin! :)

jannika
37/20 | 

Voitto meni kyllä oikeeseen osoitteeseen! :) Vaikutat mahtavalta tyypiltä. Ja tätä sun blogia on niin kiva lukea! Sulla on oikeanlainen asenne urheiluun ja syömiseen. Ja vitsi miten mahtavassa kunnossa oot! :)
Itsellä kun olis aika paljonkin painoa pudotettavana, niin sulta saa hyvää tsemppiä! Ja muistan lukeneeni yhen sun postauksen, missä kirjoitit niin mahtavasti että kaikki me ihmiset ollaan yhtä hyviä ja tasavertaisia. Onpa sit laiha lihava tai harrastaapa mitä tahansa! Se tuuppaa monesti unohtumaan. Monesti aina vertaa itseensä muihin, mutta oppispa vaan tykkäämään itsestään tälläsenä ku on! Ja tekeen niitä juttuja mistä nauttii. Ja ainahan se liikunta on hyväks, pudottipa sit painoa tai ei! :) Mut Venla oikeen hyvää talven odotusta sulle! Oot mun idoli! Rapsutukset Mulanille!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
38/20 | 

Wow, suuret kiitokset, olen todella otettu. :) Kannattaa aina muistaa, että maailmassa ei ole toista sinunlaista, juuri siksi olet upea ja ainutlaatuinen! Mulan lähettää paljon märkiä pusuja sulle <3

Nina
39/20 | 

Moi Venla! Onnea paljon voittosi johdosta ja olet todellakin sen ansainnut!
Voisitko tehdä pitkästä aikaa treenauspostauksen ja pitää sen aikana tuota
kivaa niken toppia? Tai muuten vaan lisää kuvia siitä?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram