Olen kotiutunut uuteen asuntoon paremmin kuin hyvin, tämä on kerrassaan niin tunnelmallinen. Tuntuu, että olisin asustellut täällä jo pidempään kuin viikon. Asuinalue ei tosin varsinaisesti kovin muuttunutkaan, sillä muutin aivan edellisen kotini viereiselle kadulle. Muutamia kotikuviakin olisi tarkoitus jakaa tänne lähiaikoina, kunhan vain saan ne ensin napattua ja siirrettyä koneelle. 

Täällä suunnalla viikonloppu hujahti kouluhommien parissa, mm. teatterihistorian toista suullista esitelmää väsäillessä. Sen lisäksi olin tänään koululla tanssitreeneissä. Kannattaa tsekata allekirjoittaneen Insta stories, mikäli haluaa nähdä vilauksia harjoituksista.

Näkymä uuden kodin sängystäni herätessä. PS. Rakastan noita vanhoja ikkunoita.

Kevään merkkejä näkyvissä. Valoakin tuntuu riittävän jo pidempään. Ihanaa.

Tsemppiä alkavaan viikkoon toverit!

<3:Venla

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram