Eilen suuntasin pyykinpesun, kodin siivouksen, laskujen maksun ja muiden velvollisuuksien jälkeen kaupungille. Toisinaan on kiva käydä pyörimässä myös tuolla turistien suosimilla alueilla, imemässä itseensä sitä lomalaisten letkeää tunnelmaa. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja totesinkin vaihteeksi pyörän selkään kavuttua pukeneeni aivan liikaa päälle. Kiertelin ensin kasvitieteellisessä puutarhassa, Tivolin lähettyvillä sekä Strøgetilla. Lopulta tulinkin viettäneeksi kaupungilla koko päivän, kun poljin vielä alkuillasta Frederiksberg Runddelin ihanaan puistoon piknikille koulukaverin kanssa. Matkan varrella bongasin niin monta upeaa muutakin puistoa, joissa en ole tainnut vielä käydä, vaikka toisin luulin. Tai sitten en vain muista. Tämä kaupunki kun tuntuu olevan isoja sekä pienempiä, taianomaisia rauhoittavia puistoja pullollaan. Niihin onkin mainio paeta hetkeksi hengähtämään kaupungin vilskeestä.

<3:Venla

Kommentit (1)

JJ
2/1 | 

Moi!
Laitoin sulle ign directiin viestiä liittyen tohon kouluun ja opiskeluun, toivottavasti sulla ois aikaa vastata! :) kivaa kevättä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram