Turussa järjestettiin tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa Vegånia – vegaaniruokafestivaali. Tapahtuman pääosassa on maukas ruoka, joka on laadukasta, kestävästi tuotettua ja eettistä. Satuimme iloksemme olemaan samalla suunnalla, joten pistäydyimme paikan päälle maistelemaan herkkuja. 

Ravintola Karu Izakaya:n annos vei kielen mennessään, niin kertakaikkisen maukasta.

Tres Restaurantin itsepuristetun omenatäysmehun maku oli kerrassaan taivaallinen.

Tres Padron

Jälkkäriksi valikoitui Rosterin suussasulava sitruunaverbenaposset, marinoidut mansikat & marenki.

Siinä vaiheessa kun me saavuimme pelimestoille, muutamien ravintoloiden listoja koristivat sold out -lappuset, joten tapahtuman suosio lienee yllättänyt ravintoloitsijatkin. Mahtavaa! 

Kaikkien ravintoloiden annoksien maisteluun ei valitettavasti vatsalaukku antanut myöten, mutta jäipä jotakin ensi kertaan!

<3:Venla

Kommentit (1)

veggies
1/1 | 

Hei upea ihana Venla. Olen vähän hämilläni kun olen itse aloitteleva vegaani ja luin ilokseni kivoja vege postauksia sulta mutta oletko siis nyt ihan hetki sitten (tyyliin 2kk sitten ) lopettanut lihan syönnin kun näin postauksen jostain lihalautas illallisesta keväältä mutta myös vegaanijuttuja pari vuotta sitten? Vai syötkö siis lihaa silloin tällöin jolloin itse kutsuisin ruokavaliota lähinnä plant based dietiksi koska vegaanisuus on mun mielestä sellainen aate jossa ei eläinperäisiä tuotteiota syödä tai käytetä koskaan kun taas plant based on käsittääkseni sellainen jossa suositaan vegaani tyylistä ruokaa terveyssyistä mutta ajoittainen lihan syönti on ok. Correct me if I'm totally lost : ))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram