Tämä super nopea ja tehokas vatsalihastreeni on omistettu kaikille niille, jotka ovat toivoneet vaihtoehtoista treeniä perinteisille istumaannousuille ja sen lattialla tehtäville toveriliikkeille. Kyllä, kyseessä on siis vatsalihastreeni seisten. Eli jos siivouspäivä jäi väliin, niin ei hätää, tässä treenissä ei lattiatasolla pyöritä. Nämä liikkeet on helppo tehdä missä ja milloin vain, sillä välineitäkään et tarvitse.

Liike 1. lähtöasento
Taivutus sivulle 2-3 sarjaa ja 20 toistoa per puoli.
Liike 2. yhen jalan linkkari seisten 3 x 20 toistoa per jalka.

Liike 3. lähtöasentoSivulle taivutus ja jalan nosto sivulle. 2-3 sarjaa ja 20 toistoa per puoli.
Liike 4. kyynärpään napautus vastakkaiseen polveen. 2-3 sarjaa ja 20 toistoa per jalka.Liike 5. polven nosto sivulle ja napautus saman puolen käden kyynärpäähän. 2-3 sarjaa ja 20 toistoa per puoli.Liike 5. vaihtoehtoinen variaatio. Muuten sama, mutta käsi niskan takana.

Ei muutakun musat pauhaamaan, vatsalihakset töihin ja hiki virtaamaan!

 Mun instagram-seuraajat näkivätkin jo videokollaasin muutamista liikkeistä täällä @venlasavikuja

Oikein virkistäviä treenejä kaikille!

<3:Venla

training clothes: Kari Traa, gifted

Kommentit (9)

Eeva
4/9 | 

Kiitos Venla!Täytyy päästä pian kokeilemaan vatsalihaksia seisten. Tuntuvat nuo vatsarutistukset olevan normaalisti itselle se heikoin lenkki..Aurinkoista kevään alkua!

Käyttäjä1876
Liittynyt20.12.2015
5/9 | 

Loistava treeni! Itsellä niskat menee helposti jumiin opiskellessa yms. ja tällöin vatsalihasten teko lattialla on melko ikävää ja voi tekniikan kärsiessä vielä pahentaa kumia!
Kiitos! Ihanat kuvat jälleen ja niin terve ja kaunis nuori nainen!

Henna
6/9 | 

Voi kiitos ihanista treenivinkeistä Venla! Tekee hyvää välillä treenata ihan muulla tapaa kun tutuilla vatsarutistuksilla maassa maaten, joten tämä pääseekin heti käyttöön :)

Matleena
8/9 | 

Moi :) minulla on sellainen tilanne, että olen äiti ja opiskelija, eli aika kiireinen ja köyhä. En myöskään viihdy kuntosaleilla, joten en viitsi käyttää niihin rahojani. Nyt selkäni on todella jumissa ja painoa on päässyt tulemaan. Pystyisitkö tekemään postausta aloittelevalle urheilijalle ja mieluiten ulkona? Ja nimenomaan ei kuntosalilla :) Olisi huippua saada hyviä vinkkejä että saataisiin tämäkin mamma kesäkuntoon!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram