Vaikka olen ollut stressaantunut ja viettänyt muutamia unettomia öitä, on tämä koulu antanut jo tähän mennessä hurjan paljon. Koko ajan sitä vaan oppii ja oivaltaa lisää. Torstaina saatiin juuri yksi harjoitus päätökseen ja ajattelin ensin, että viikonloppuna ottaisin vaan rennosti. Hahaa suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos, kun saimmekin jo heti eilen uuden ryhmätehtävän, jonka ensimmäinen "deadline" on nyt sunnuntaina, joten tämä lauantai vierähtikin mukavasti artikkeleita lukiessa ja näytelmiä selaillessa. Läppärissä on ollut koko päivän miljoona välilehteä auki. Poistuin näytön äärestä lähinnä kellarin pyykkitupaan vaatteita pesemään.

Hetkittäin sitä tuntee olevansa sekä henkisesti että fyysisesti kaikkensa antanut, mutta silti sitä pysähtyy miettimään päivän päätteeksi, että "hitsi vie tätä mä rakastan". Silloin on kai todettava, että on tullut ihan oikeaan paikkaan. Ainakin nyt tuntuu vahvasti siltä.

Tekisi mieli kirjoitella vaikka mistä, mutta pitänee vielä maksaa muutama lasku ja sitten sukellan peiton alle unten maille. Ihanaa. Väsynyt, mutta onnellinen olo.

Koitan huomenna rustailla lisää. 

Hyvää yötä toverit!

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram