Kuten postauksistani on saattanut päätellä, viime aikoina on tullut pyörittyä muiden kiireiden vastapainoksi toinen toistaan kauniimmissa ja rauhoittavimmissa maisemissa, ja vieläpä parhaassa seurassa. Yksi paikoista, jonne tuli viikonloppuna seikkailtua lapsuudenystäväni Servehin johdolla, oli kerrassaan ihastuttava Vanhankaupunginkoski. Jälleen yksi näkemisen arvoinen lisä Helsingin viehättävien ulkoilualuidenlistalle. Kannattaa ihmeessä vierailla, mikäli ette ole sitä jo tehneet. Horisontin taa hiljalleen lipuva ilta-aurinko oli otollinen maisemakuvaukselle ja mitä antoisimmille & voimaannuttavimmille keskusteluille.

Siinä kävelyn lomassa tuli ihasteltua veden läheisyyteen joogaamaan ja piknikeille tulleita hyväntuulisia ihmisiä. Vitsi mikä kesämeininki!

Suuntasimme kohti Arabianrantaa.

Kiitos ihanan rentouttavasta lauantai-illasta! Energistä viikonjatkoa kaikille! <3:Venla

Kommentit (10)

Kersti
13/10 | 

Upea maisema! Venla, voisitko kirjoittaa siitä miten aloitat sun aamut? Miten pidät mielen reippaana? Onko Sinulla aamurutiineja?

mallu
15/10 | 

Tuolla suunnalla kannattaa kävellä pitkospuita pitkin Lammassaareen, tai jos koira mukana, niin kuitenkin lintutornille ja piilokojuun. :) Jos Arabian rannasta päin tulee, niin menee sillan yli ja lähtee vasemmalle, sieltä löytyy ihana reitti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram