Viimepäivinä olen keskittynyt tunnelmoimaan pimeneviä syysiltoja, hengittänyt Suomen luonnon seesteisyyttä (metsät, teitä oli kyllä ikävä), ihaillut sateenkaaren väreissä hehkuvia maisemia, parantanut maailmaa siskon herkkupöydän ääressä ja herännyt kiitollisena tuon rakkaimman otuksen vierestä. Olen sulkenut puhelimen ja pidellyt sen sijaan käsissäni kauden ensimmäistä höyryävää glögimukillista ja tuijotellut Linnanmäen valokarnevaalien loistetta. 

Se arjen hektisyys taisi olla juurtunut kuitenkin sen verran syvälle, että kaupungissa ollessa on tullut oltua liikkeessä koko ajan. Tosin erilaisten asioiden äärellä, kävin mm. innostavassa ja mielenkiintoisessa työtapaamisessa.

Eilisen helmi oli ehdottomasti aina yhtä uskomattomaton Farangin vegaanimenu, jonka antimet ovat suorastaan eri makujen ilotulitusta. Suosittelen testaamaan, ruokaorgasmit ovat taattuja!

Nyt tulin mökille tähtitaivaan alle saunomaan. Kynttilöitä ja kuumaa kaakaota, niistä on tämä torstai tehty.

<3:Venla

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat