Olen aloittanut yhteistyön Elovenan kanssa. Tässä kuussa sain Elovenalta voimakaura -välipalakeksejä.

SONY DSC
SONY DSC

Itse ajattelin popsia noita juuri silloin, kun tarvitsee tankata nopeasti energiaa. Yksi keksi sisältää saman verran protskua kuin lasillinen maitoa. Keksi on tehty täysjyväkaurasta, kauraleseistä ja soijaproteiinista, se sisältää 10% kuitua päivän tarpeesta. Todella runsaskuituinen siis! Kaikenlisäksi vielä hyvänmakuinen! Mulle uppoo ;)

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

Makuja: kaura-kaneli, kaura-puolukka ja tummasuklaa. NAM!

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

Oletteko koskaan maistanut? Mikä on teidän lempparimaku?

Maukasta tiistaita!

PS. Blogiportaali sekoili. Mikäli edellinen postaus ei näkynyt sinulle kunnolla kokonaan, kannattaa tsekata se uusiksi. ;)

<3:Venla

Kommentit (28)

29/28 | 

Oon popsinu noita jonkin aikaa ja tykkään varsinkin tosta kaura-puolukasta! Mulla on vaan niin ärsyttävät kolot hampaissa että noi murut jäi hampaitten väliin! :D hyviä välipaloja! Murustuu myös aika helposti laukun pohjalle jos syö vaikka vaan puolikkaan keksin, (eikä laita kääröä vetoketjulliseen taskuun...) ja sit Niit muruja on ihan joka paikassa.. :D

Janni
31/28 | 

Hei, mietin kuinka terveellistä on esim joka päivä syödä välipalana tuota? Eikö siinä ole paljon sokereita ja rasvaa?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
33/28 | 

ahahah niin mikseipä baarissakin! Hyvä lisäys! :D Onhan se sielläkin ollessa hyvä pitää ravintopuolesta huoli, nerokasta! :)

marimarielle
Liittynyt11.9.2016
34/28 | 

Nuo Elovenan välipalakeksit olivat kovassa käytössä muutamia vuosia sitten. Nyttemmin niitä ei olekaan hirvesti näkynyt eväänä.

Namnam
35/28 | 

Kausimakuna oli joskus muistaakseni joku karamelli uuniomena tms. mut se oli aivan sairaaan hyväää!! Intissä olessa saatiin aina noita evääks, puolukkaa eniten. Seki oli ekat 10-25 kertaa iha jees mut sitte ku se oli vaa AINA sitä ni alko kyllästyttää. Mut se uuniomena vai karamelliomena vai uuniomena toffee tms. oli aivan sairaaaan hyvää! Jos sitä jostain vielä saa ni suosittelen!

timjai
37/28 | 

Vuoden karkkilakossa ollessa söin aina näitä välipalana kun muut söi suklaapatukkaa :)

jenny
39/28 | 

Maistettu ollaan! Tosta kaura-kanelista en välitä yhtään, mutta tummasuklaa on ihan hyvää :)

H
43/28 | 

Moi venla! Tykkään täst sun blogista tosi paljon ja on mukavaa kun postailet niin usein :) Ite oon kans syöny noita elovena-keksejä (ja syön edelleen!:D), tosi käteviä ottaa esim treeneihin mukaan. Erityistä lempimakua ei oo, kaikki menee! ;)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
50/28 | 

Oli kyllä tosi ihana nähdä vihdoin!<3 Haha ai on? No voi video, kovat otteet käyttöön, pojalle järkeä päähän! Toivotaan, et pienen jäähyn jälkee peli luistaa paremmin;)

pauliina
53/28 | 

Olen alkanut käymään salilla ja minua kiinnostaisi millaisia palautusjuoma sinä käytät/suosittelet? (:

Minna
54/28 | 

Nuo Elovena patukat on ihan parhaita mulla on nuita koulussa mukana että aina kun tulee nälkä niin sitten voi vaan ottaa sen :)

nepaaloo
55/28 | 

Jeps! Nää on kyllä niin käteviä heittää koululaukkuun ja syödä välipalana. Ja pitää muuten nälkää todella hyvin lopun koulupäivää :) Mun ehdoton suosikki on kaura-kaneli.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram