Pukeutumisesta on tullut edellisen muuton ja sen yhteydessä tapahtuneen vaatteiden karsimisen jälkeen huomattavasti helpompaa. Vaatteita lähti reilulla kädellä eteenpäin niitä enemmän tarvitseville.

Suppeampi valikoima ja ne oikeasti kivat ja kestävät kuteet ovat tehneet päivittäisestä vaatteiden valinnasta paljon simppelimpää. Kuvissa luotto puuvilla kauluspaita ja pitsisukkikset, jotka ovat edelleen monien vuosien käytön jälkeen yhdet lemppareistani. 

Vaikka tavaroiden ja vaatteiden läpikäyminen on aina pienoisen työn ja tuskan takana, on se ehdottamasti vaivansa väärti. Tuntuu, että mieli on lopulta astetta kevyempi tällaisten operaatioiden jälkeen. Kenellekään pidempään matkassani kulkeneille ei liene mikään yllätys, että hamstrailun sijaan saan suurta mielihyvää esineiden karsimisesta, sillä suorastaan ahdistun turhasta tavaranpaljoudesta.

Kuinka monella on kevätsiivous edessä?

Tsemppiä kohtalontoverit!

Niin kliseistä kuin se onkin, lopussa kiitos seisoo.

Ihanaa viikonloppua!

<3:Venla

Kommentit (10)

Heidi
11/10 | 

Taas kerran hieno postaus! Seisot loistavana esimerkkinä jokaiselle seuraajallesi. "Vaatteita lähti -- niitä enemmän tarvitseville." Sinulla on kultainen sydän <3 Inspiroit kaikkia omalla ihanalla tavallasi. Kaikkea hyvää sinulle!

15/10 | 

Meille on tulossa lapsi, niin kävimme läpi kaikki omat vaatteet jotka joutaisivat kirppikselle.
Saatiinkin ihan naurettava määrä uutta kaappitilaa ja käteistä taskuun, kun käytiin myymässä lähes käyttämättömiä heräteostoksia :D Kevätsiivous tekisi kyllä kaikille hyvää :D
https://faijahommia.fi/

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
18/10 | 

Kiitos Lotta! :) Se on Bershkasta, mutta ei mistään uusimmasta mallistosta valitettavasti (taitaa olla jo muutamia vuosia vanha), mutta kenties sieltä voisi löytyä jotain vastaavia. 

Emilia
19/10 | 

Vaatteiden läpikäyminen on kyllä itselle aina se kaikista vaikein osuus siivoamisessa, jotenkin muussa tavarassa on helpompi sanoa ettei tätä tai tuota enää tarvitse. Pitäisi itsekin joskus vaan karsia vaatekaappia rankalla kädellä, eihän niitä vaatteita nytkään suurinta osaa tule koskaan käytettyä. Onhan niitä toki tässä vuosien mittaan UFFiinkin päätynyt, mutta joskus pitäisi tehdä sellainen isompi tyhjennys. Tulisi varmasti itsellekin parempi mieli niin kuin tavarasta luopumisen kanssa yleensä tulee :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
20/10 | 

Vaatteissa taitaa helposti käydä se "kenties käytän tätä vielä jonakin päivänä?" -ilmiö. Sitten sitä saattaakin unohtua sellaisia kyseisiä vaatekappaleita kaappiin useampia ja niistä ne hyllyt sitten täyttyvätkin.

Totta, luopumisesta ja siitä, että antaa tavaroita jollekin, joka niistä enemmän ilahtuu/tarvitsee, tulee kyllä hyvä olo. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram