*Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa*

Olin hurjan innoissani, kun minulle tarjoutui juuri sopivaan saumaan mahdollisuus tehdä yhteistyötä julisteita ja kehyksiä myyvän verkkokauppa Desenion kanssa.

Näitä kotiemme suuria remontteja tehdessä, on valitettavan usein se sisustuksen viimeinen loppusilaus jäänyt lähinnä mietintäasteelle. Etenkin taulujen ja kehyksien hankinta sekä kiinnittely. Onneksi tähän saatiin nyt kaivattu muutos. Desenion sivuilla surffaillessa suurimmaksi pulmakseni muodostui valinnanvaikeus, jatkuvasti päivittyvästä laajasta valikoimasta löytyy niin huikean paljon erilaisia ihania vaihtoehtoja graafisista julisteista harmonisiin maisemaotoksiin.

Lopulta päädyin elämäntilanteeni inspiroimana tilailemaan Köpis- sekä Helsinki-julisteet, jotka saapuivatkin kehyksineen perille vain kolmessa hassussa päivässä. Ihanan simppeliä ja kätevää!

Koska seesteisten luontonäkymien ihastelu tuntuu rauhoittavan mieltäni, päätyi usvainen metsämaisemakuva myöskin tilaukseeni. Nämä kaunokaiset jäävät nyt Suomen kodin seiniä koristamaan, joten taidanpa tilailla julisteet vielä Tanskaankin.

Desenion sivuilta löydät myös paljon inspiraatiota ja vinkkejä mm. taulujen sommitteluun. Innostuin sen verran kovin pähkäilemään erilaisia sisustusvariaatioita ympäri asuntoa, että taisin siinä huomaamatta nikkaroida naulat jo muutamalla tulevallekin julisteelle. 

Mikäli sinunkin kotisi seinät kaipaavat piristystä, nyt saat koodilla VENLA25  25% alennusta kaikista julisteista (lukuun ottamatta handpicked-merkittyjä julisteita).

Alennus voimassa 24.-26.10.

<3:Venla

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram