Ennen tämänkertaista USA road trippiämme mietin olimmeko alustavasti varanneet liikaa reissupäiviä Los Angelesia varten, olihan kaupunki jo entuudestaan meille tuttu ja olimme siellä mukavasti ehtineet aikaa viettää. Nuo tuumimiset osoittautuivat kuitenkin turhiksi. Olisin nimittäin voinut viipyä Losissa vielä viikon tai jopa pari... kuukautta lisää.  Losiin saapuessa tuntui siltä, kuin olisin tullut takaisin kotiin. Hyväntuulisia ihmisiä, kauniita rantoja, auringonlaskuja, lemppari leffateatteri, upeita lenkkimaisemia, niin paljon tekemistä ja parhaita vegaanisapuskoja. Minusta Los Angeles on kyllä vegaani ruokamatkailijoiden uusi Berliini, ehdottomasti. 

Totesin tämän jo ensimmäisen kerran Losiin tullessani ja totean sen taas; voisin ehkä asua täällä vielä joku päivä, ainakin jonkin aikaa. Näille kukkuloille Mulankin olisi varmasti tervetullut. Näin nimittäin aamulenkeillä sen verran paljon hänen suloisia, kilttejä tovereitaan. Eikä ihme, onhan Mulsun rotu täältä kotoisin. 

Los Angelesin reissukuvia riittää sen verran paljon, että niitä on tulossa vielä lisää. Olenkin jo edellisen Losin reissun yhteydessä tehnyt paljon erillisiä postauksia nähtävyyksistä. Huikatkaa mikäli haluatte, että kokoilen niitä yhteen. Tällä reissulla lista täydentyi toki uusista paikoista ja herkullisista vegaanirafloista. 

<3:Venla

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram