On mahtavaa, että monien lenkkipolkujen varsille on ilmestynyt uusia lähiliikuntapaikkoja. Mikä parasta; näillä ulkosaleilla ei ole rajoitettuja aukioloaikoja (lukuun ottamatta koulujen pihoilla sijaitsevilla) tai kalliita jäsenmaksuja! 

Koska kaikki lukijani eivät taida käyttää Instagram-sovellusta, halusin jakaa eilisen Ig-storyn sadepäivän treenipätkiä myös täällä. 

Ohjelmassa oli mm. vatsoja dippitangoilla, sekä ylätangossa roikkuen, nostamalla jalat suoraksi ilmaan/ nenää kohti. Sen jälkeen pitkästä aikaa leuanvetotreeniä vastaotteella. 

Kuinka moni teistä on hyödyntänyt kyseisiä raikkaan ilman ulkosaleja?

PS. Sade ja harmaus taisi tehdä kuvanlaadulle tepposet... tai sitten se olin minä itse, kun jätin kameran noin kauas ja pakkasin videot tähän muotoon. :D 

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram