Meikäläisen ajatukset on jo toisaalla, koska me lähetään reissuun ÄN-YY-TEE-NYT! Jahuu, olen sanoinkuvailemattoman onnellinen. Maisemanvaihto, mikä ihana rentoutumisen muoto.

Rakastan sitä, kun pääsee näkemään ja kokemaan jotain ihan uutta. En vielä paljasta, mihin ollaan tällä kertaa menossa.;)

tumblr_mg3yt5lIOO1rp9mt7o1_500
tumblr_mg3yt5lIOO1rp9mt7o1_500

richer only thing
richer only thing

Aiempiin reppureissuihini lukeutuu:

*Reilaaminen ympäri Eurooppaa kuukauden (Kierrettiin monta maata läpi, kaupunkeja, sekä rantakohteita. Mahtava kokemus, jota suosittelen, tuli nähtyä paljon kerralla.)

*Reppureissu Filippiineillä seikkaillen (Jos Aasiaan aiot suunnata, suosittelen ehdottomasti menemään Filippiineille. Jos etsit rauhaa, etkä halua nähdä liikaa turisteja, kannattaa ehkä valita tämä maa Thaimaan sijasta. Oikean reppureitin valitessa, et näe juuri ollenkaan länsimaalaisia, niinkuin meille kävi.)

*Viimeisin reppureissu sijoittui Malesiaan ja Singaporeen.

Lisäksi rantalomailemassa olen ollut mm:

*Egyptissä

*Kap Verdella

* Jordaniassa, sekä Israelissa

*ainiin ja Canarialla :D

Kaupunkilomalla olen ollut mm:

*New Yorkissa (Rakastuin NYCiin)

*Amsterdamissa

*useamman kerran Pariisissa <3

Nämä kaikki ovat reissuja, joita olen tehnyt niin sanotussa aikuisiässä. Jos nyt niin voi sanoa, että sellaisessa edes nykyään olen.  ;) Lapsuudessa yhdessä vanhempieni kanssa tehdyt reissut, eivät sisälly edellä mainittuun listaan. :)

nevergiveup
nevergiveup

travel book
travel book

paradise
paradise

tumblr_lj00n3gcbN1qenyauo1_500_large_large
tumblr_lj00n3gcbN1qenyauo1_500_large_large

c1d4710bd8ddfb763937c483105c80ad
c1d4710bd8ddfb763937c483105c80ad

trav3
trav3

tumblr_m80jatLWbj1rcullgo1_500_large
tumblr_m80jatLWbj1rcullgo1_500_large

mexico2
mexico2

65935582014553768_GUBPQYMm_c_large
65935582014553768_GUBPQYMm_c_large

Luxury-Vacation-Mexico-Caribbean-Coast-Best-Summer-Vacation-1_large
Luxury-Vacation-Mexico-Caribbean-Coast-Best-Summer-Vacation-1_large
tumblr_muv9b5NFGZ1rx375lo1_500
tumblr_muv9b5NFGZ1rx375lo1_500
31194e10a756ddfda71d204d2747c28d
31194e10a756ddfda71d204d2747c28d

3800be58c206e19d962d0dca317e351e
3800be58c206e19d962d0dca317e351e

this heart
this heart

 Onko täällä muita reissaamisenfanittajia? Käsi ylös nyt!

Mikä on teidän paras lomamuisto tai suosikkikohde?

Mikä maa tai kaupunki on sellainen, johon suosittelisit omien kokemustesi perusteella, muidenkin ehdottomasti menevän?

Jaaiks rinkat selkään ja menoks! Kylmästä lämpimään, Japadapaduuuuu!

<3:Venla

*kuvat: weheartit.com

Kommentit (75)

Helena
1/75 | 

Kävin v.2008 Dallas Texasissa, itse kun olen hevosfani, se oli paras paikka! :) Sitä suosittelen ihan kelle tahansa!
Nykyäänkin olen reissufani, paitsi ikävä kyllä rahatilanne poistaa matkustamisen mahdollisuuden... Hyvää matkaa! :)

2/75 | 

Täältä löytyy reissaamiseen hurahtanut!
Reilausreissuilla tullut nähtyä paljon Eurooppaa, mutta Kalifornia vei viime vuonna oman sydämen totaalisesti. Keski-Kalifornian road trip oli niin huikean mahtava, että tulen sitä varmasti muistelemaan vielä kiikkustuolissa vanhana mummonakin. Suosittelen!

Noora
4/75 | 

Tenerifalla olin muutama vuosi sitten,mutta sen reissun muistaa silti kuin eilisen. Oli kyllä tosi lämmintä ja lähimmäinen vesipuisto ja eiläintarhakin tui katsastettua!Siellä toisin oli sitten jonkuverran suomalaisia ku on aika suosittu matkailukohde :) Mutta NYCissä olen aina halunnut käydä,mutta sinne en ole vieä päässyt.Missä päin NYCiä olit? :) PS.Ihania kuvia ja hyvää lomaa!!

Riikka
5/75 | 

Yksi hieno ja monipuolinen kohde löytyy yllättävän läheltä, nimittäin pieni Slovenia. Olimme siellä 11päivää elokuussa -13. Koska maa on niin minimaalinen, reissuun täytyi sisällyttää muutama kohde, jottei tulisi aika pitkäksi. Matkaan kuului pääkaupunki Ljubljana, Välimeren rannalta löytyvä rantakohde Piran/Portoroz ja pohjoisesta "vuoristokaupunki" Bled (joka on myös talvisin suosittu laskettelukohde). Kaikki ovat ihania pikku kaupunkeja, mutta kyllä max. neljä päivää riittää jokaisessa kohteessa. Ruoka on Sloveniassa tosi namia ja ihmiset mukavia. Auton vuokraus helppo tapa liikkua, koska liikenne on aikalailla samanlaista kuin Suomessa.

Toinen mahtava kohde on Italian pohjoisosa ja erityisesti Gardajärven ympäristö...ja se aito italialainen jäätelö, oi namnam. Hyvä kohde akiivisille ihmisille ja herkkusuille :P mutta edelleen, ei kannata jämähtää yhteen paikkaan siellä, ettei käy aika pitkäksi.

Mahtavaa reissua teille, mihin ikinä menettekään...nauttikaa! :)

6/75 | 

Tulin lauantaina kotiin Kuubasta ja voin yhtyä sun näkemykseen - matkailu avartaa ja on paras tapa rentoutua! <3 Kunpa pääsisin takaisin... Kuubaa voin suositella matkakohteena lämpimästi ;) Nykiin lähden huhtikuussa ekaa kertaa, ihanaa!

Hauskaa reissua! :)

Nimim. ensi talven reissua suunnitellen :D

Emmi L.
7/75 | 

Matkailu on parasta mitä tiedän! Mä rakastan Italiaa, voisin viettää kaikki lomat siellä. Mitä en tietenkään tee, koska haluan nähdä muutakin :D Mutta italialaiset on ihania ja siellä on niin paljon historiaa ja tietenkin se ruoka ja ja ja. Haluaisin päästä myös johonkin Karibialla, tai jonnekin muualle jonnekin mielettömälle paratiisisaarelle. Oikein ihanaa matkaa mihin ikinä suuntaatkin!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

annuli

Voin yhtyy kans tähä Italia-fanitukseen, viimesin reissu oli toukokuussa Venetsiaan, ihana paikka, ihania ihmisiä ja ihanaa ruokaa!

Eveliina
8/75 | 

Voisin matkustaa koko ajan, tykkään siittä niiin paljon!! Tykkäsin Münchenistä todella paljon! Helmikuussa onkin vuorossa Uusi-Seelanti!:)

pauliina
10/75 | 

Itse rakastan matkustamista ja varsinkin rantalomia. Ehdoton lemppari maani on kreikka vaikka siellä asiat eivät aina olekaan parhaalla mahdollisella tavalla :) lisäksi olen keväällä itse lähdössä Espanjaan nauttimaan auringosta.

tyttönen
11/75 | 

Kaksi ihanaa kaupunkia ainakin on jäänyt mieleen; Bremen ( Ryan airilla pääsee tosi halvalla Tampereelta ja lentoaika vain n.2h!:)) ja Girona (lähellä Barcelonaa). Molemmissa olen käynyt 3 kertaa. :) Girona on aivan ihana syksyllä ja Bremen myös keväällä ja syksyllä. Toki myös kesällä molemmat ovat ihania! :D Voi olla, että ihastun New Yorkiinkin ainakin yhtä paljon, kuin noihin kahteen kaupunkiin! ;) Mekin ollaan reissattu ympäri Eurooppaa , mutta asuntoautolla ja voin suositella! :D Kun poikkeaa moottoriteiltä pienemmille teille, niin näkee vaikka ja mitä. Itsellä haaveena seuraavaksi Islanti.. Ratsastusretki siellä ja voisi vuokrata vaikka autonkin... Ai että! Ihanilta näyttää maisemat siellä, kun katselee kuvia! Lentokenttä vain näyttää tosi karulta ( laavakenttää vaan ) , kun matkalla Usaan oli välilasku siellä. Matkustelu on kyllä mukavaa. Vielä on paljon näkemättä. Onneksi! :)

12/75 | 

Matkailu on mun elämässä kaikkein eniten opettanut asia! Matkailussa huono puoli on se, että mitä enemmän reissaa niin sitä enemmän kärsii matkakuumeesta... :D Mutta joka reissu on hintansa arvonen ja vielä enemmän :)

goodmomentsonly.blogspot.fi

13/75 | 

Paras maa, missä minä kokemattomana olen matkaillut, on Viro. Etenkin sen eteläinen kaupunki Pärnu, suosittelen kaikille! Pärnussa on suhteellisen halpaa, kauniita maisemia ja erityisen suuret hiekkarannat. Ollaan perheen kanssa käyty kyseisessä kaupungissa nyt noin yhdeksän kertaa, suosittelen!

Marja
14/75 | 

Kreikan Falirakiin ihastuin. Kävimme viimeeksi puoli päivä reissulla tuolla Falirakissa ja tahdon ehdottomasti sinne uudelleen pidemmälle reissulle! :)

Ihanaa reissua teille, minne lie olettekaan menossa!

Ida
15/75 | 

Tätä lukiessa alkoi oma matkakuume vaan pahenemaan, seuraavaa reissua kun pitäis malttaa odottaa vielä maaliskuuhun, mut siellä mua sit odottaa Berliini parhaiden kaverien kanssa! Ja täältä löytyy siis toinen matkailijasielu, oon ikuisesti vanhemmilleni kiitollinen että kuulun niihin onnekkaisiin jotka on saanu matkustaa paljon, ikää 18 ja vierailtuja maita laskujeni mukaan 19, reissujen määrää en taida edes tietää :D Paljon on jo nähty mut vielä enemmän näkemättä! Ite oon jotenkin rakastunut Itävaltaan, niin alppikyliin kuin kaupunkeihinkin, siellä tuntuu aina jotenkin kotosalta <3

Miia
16/75 | 

Asuin puoli vuotta Amsterdamissa ja on kyllä todella kaunis kaupunki ja varsinkin iltaisin. Kaikki kanaalit ja valot, huhhei.
Jenkeissä tykkäsin kans olla kovasti, sinne kun taas pääsis uudestaan ja kävis vähän eri osavalitoissa niin näkis erilaista elämää, Englannista tykkäsin kans, sitäkin maata kun kiertelis niin näkis muitakin kaupunkeja.
Rantalomat on aina tietty asia erikseen :)

camcam
17/75 | 

ehdottomasti kokeiltava sitte täysikäsenä tuota reppureissailua! aina ollu jonkunlaisena haaveena ja sait vaan matkakuumeen yltymään <3 tämän vuoden aikana toivon mukaan 3 uutta ihanaa kaupunkia koluttavana ;) joten voin todellakin samaistua!

Fevejii
18/75 | 

Reissaaminen on ihanaa! Parhaita reissuja on ollut tähän mennessä Taiwan, Japani ja opiskelijavaihto Gentissä! Myös Pariisiin kaikkien kornien ennakkoluulojen jälkeen rakastuin!

Krista
19/75 | 

Mie rakastan matkustamista! Olen nyt puolivuotta asunut espanjassa ja tänään juuri tultiin portugalin reissussa, olen matkustellut paljon täällä ollessa ympäri espanjaa ja portugalia. Olen matkustellut melkein jokaisessa euroopan kolkassa, seb kauemmaksi en ole vielä päässyt, mutta olen vasta 20 vuotias joten aikaa on! :) upeeta reissua teille!

Johanna
20/75 | 

Nyt vasta "aikuisiällä" on tullut aivan järjetön matkakuume. Viime vuonna kävin elämäni ensimmäistä kertaa Kanarialla ja sinne suuntaan myös maaliskuussa, tällä kertaa ihan yksin :) Lisäks suunnittelilla on alkukesään Pariisi-Nizza reissu ja syksylle Barcelonan reissu. Kaupunkikohteista suosittelen ehdottomasti Budapestia! Juuri katselin viime kesäisiä kuvia reissusta..

Rosa
21/75 | 

Hei Venla! Olen tälläkin hetkellä opiskelemassa Edinburghissa, skotlannissa. Olen täysillä rakastunut tähän paikkaan, skotlannissa on se ihanaa, että täällä näkee niin paljon skotlantilaista kulttuuria. Edinburghissa ihmiset ovat todella ystävällisiä ja mukavia, tämä on ihan must go paikka:)

Johanna
22/75 | 

Oi, matkustaminen on niin ihanaa! Varsinkin tuollaiset "rähjäiset" reppureissut ovat mukavia! Ihan parasta on istuskella jossain puistossa ja kahvilassa läheisen ihmisen kanssa, syödä ja juoda hyvin ja haistella paikallista ilmapiiriä. Haluaisin käydä joka puolella!! Eniten olen tykännyt Amsterdamista, New Yorkista ja suosikkini on Pietari <3.

Pietari on kaunis kaupunki ja siellä voi tehdä vaikka mitä. Nykyään siellä on enemmän ja enemmän englanniksi tietoa saatavilla ja palvelu parantunut, vaikkakaan paikalliset valitettavasti eivät edelleenkään kauhean hyvin puhu englantia. Mutta ehdottomasti vierailun arvoinen paikka!

Haluaisin matkustalle muuallakin Venäjällä, mm. mennä Trans-Siperian radan Vladivostokiin. Eurooppa ja Pohjois-Amerikka kiinnostavat erityisesti, mutta olisi sitä muuallakin kiva käydä. ;)

23/75 | 

Kanadan Toronto <3 Ihana kaupunki! Paljon nähtävää, mahtavat shoppailupaikat ja turvallinen! 2x oon käyny ja koska vaan lähtisin takasin!

Satu
24/75 | 

Suosikkini on ehdottomasti Tokio, jossa olenkin jo useamman kerran käynyt. Siitä ei kokoa puutu ja aina löytyy jotain uutta. Myös Kioto ja Osaka ovat lumoavia. Japanin sanotaan olevan kallis kohde, mutta ei se sitä ole. Lentoja on usein tarjouksessa ja ruoka sekä hotellit ovat huomattavasti edullisempia kuin meillä.
Muita suosikkejani Aasiassa ovat Soul ja Shanghai, kauniita kaupunkeja ja upeita kulttuureja mahtavaa ruokaa unohtamatta.

Upeaa reissua! :-)

Sini
25/75 | 

Paras matkakohde on ehdottomasti ollut Barcelona, loistava ranta- ja kaupunkilomakohde. Ihmiset, kieli, kulttuuri, ilmasto ja tietysti ostokset! Ja jenkit on yks niistä paikoista johon tuun aina uudestaan matkustamaan :) ollaan pienestä asti reissattu perheen kanssa ja siitä johtuen matkustaminen on aina ollut mun mielestä paras asia jonka takii käydä töissä, love it!

Hyvää matkaa ja nauttikaa!!

zusu
27/75 | 

Kylmästä lämpimään, törmätäänkö thaimaassa? ;) Lähtö on jo huomenna. Ihanaa lomaa teille!

Jenni
28/75 | 

Latvian Riika oli kyllä ehdottomasti positiivinen yllätys! Etenkin kesäaikana ei tarvitse kyllä Riikaa kauemmaksi lähteä, sillä Riikan Jurmalassa on kyllä Kanarian rantojen kanssa kilpaileva, ellei jopa parempikin 30km pitkä hiekkaranta! Hiekka oli uskomattoman pehmeää ja hienoa, en ole kyllä missään ollu yhtä hienolla rannalla :) vesikin oli lämmintä, tuntui että oikeasti olisi ollut jossain kauempana aurinkolomalla. Ruoka oli tosi halpaa, jos osasi mennä oikeaan paikkaan, me kävimme paikallisten suosimassa Lidossa, jossa sai itse kiertää ruokatiskiltä toiselle ja kokit tarjoilivat valitsemiamme ruokia tuoreena lautasillemme, maksu suoritettiin kassalla, jossa hinta määräytyi valituista ruoista. Tarjolla oli myös lukuisia jälkiruokia smoothieista leivoksiin. Meidän viisihenkinen seurue söi yhteensä 15 eurolla :) Myös julkinen liikenne on halpaa! Esim. Viiden hengen junamatka Jurmalaan uimarannalle (40km) maksoi n. 6€. Jos en väärin muista niin säkin olet jo tainnut Riikassa käydä, taisipa olla tuo samainen viime kesä, jolloin itsekin olin siellä? :)

Laura K.
29/75 | 

Olet onnekas kun olet päässyt noin monessa paikassa käymään :). New York on kyllä kaupunkina sellainen, että olisihan se mieletöntä joskus nähdä!

Itsellä varattuna ensimmäinen ulkomaanmatkani maaliskuulle Lontooseen enkä jaksais odottaa yhtään! Tekee niin hyvää päästä eroon tästä puuduttavasta perusarjesta ja nähdä muutakin maailmaa :))!

anni
30/75 | 

Moi, mä oon lähössä helmikuussa new yorkiin sitä reissuu odottelen innolla pääsee shoppailee ja näke sitä kaupunkia ;) wuhuu! ja sit oon käyny esim. kreikan lefkasissa tosi ihana rantaloma kohde ihanat & todella upeat rannat snorklasin paljon ja uin iha hirveesti, hirveesti shoppailtavaa ei kyllä ole + tosi hyvää ruokaa!! ja +30 ja yli sää kesällä oli :D sitten italiassa on just toscana ja rooma mukavia paikkoja=)

Ira
31/75 | 

Moikka, täällä olisi yksi Filippiineistä kiinnostunut! Olisi tarkoitus lähteä ensi keväänä vähän pidemmälle reissulle ja toi paikka kuulostaisi lupaavalta, jos millään vaan ehtisit niin olisiko mahdollista kysellä sulta tarkempia matkavinkkejä? :)

Chris
32/75 | 

Moikka, ihania kuvia! Mun lemppari paikka tähän mennessä on kyllä Mexico, Playa del Carmenin ranta on aivan ihana ja meri on niin kauniin turkoosi! Kyproksella Ayia Napalla on myös ihania rantoja ja meri on ihanan turkoosia myös. Tällä hetkellä oon WHlla Uudessa Seelannissa, luonto on täällä nättiä, ihmiset on ystävällisiä. Rannat ei täällä ole yhtä kauniita kun esim Mexico tai Kypros. Mutta kyllähän täällä mielummin on kun Suomen pimeydessä :) innolla odotan seuraavaa kohdetta mikä on Australia.

janita
33/75 | 

Itse oon käyny Afrikassa,Thaimaassa,Intiassa ja siellä tuullu oltua jo kolme kertaa nyt lähtö tän kuun lopulla taas Goalle,mut sit maisema vaihtuu oon aatellu Malesiaa,Meksikoo tai Kuubaa.Olen käyny myös Bulgariassa,Espanjassa,Kreikassa ja Virossa.Lempilomakohteeni ollu kul Intia.Ihmiset mukavia,hintataso tod.edullinen,rantaelämä upeaa,huvä ruoka ja taatusti paistaa aurinko.Naisena en yksin lähtisi.Mulla onkin aina mieheni matkassa mukana,mutta tosiaan Intiaa suosittelen.On erilainen paikka kylläkin verrattuna muijin lomakohteisiin.Se täytyy itse kokea.

Ansku
34/75 | 

Matkailu avartaa, oikeassa olet! ;) Itse voisin suositella kaupunkikohteeksi Itävällan pääkaupunkia Wieniä! Aivan uskomatonta kulttuuria, arkkitehtuuria, erinomaiset ostosmahdollisuudet (mm. Mariahilfestraße, Euroopan pisin ostoskatu ) ja kahvilakulttuuri! Kakkuja ja kahveja on niiin monenlaisia, että nautiskeltavaa riittää! Itse vietin viikon Wienissä, mikä sekin tuntui kyllä liian lyhyeltä ajalta, sillä nähtävää on todella paljon. Kaupunki on luonnon keskellä ja myös itse keskustan alueella on paljon vihreää, mikä miellytti minua erityisesti. Suosittelen lämpimästi! :) ps. varsin romanttinen kaupunki tämä ;)

Riikka
36/75 | 

SLOVENIA...on pieni, mutta todella monipuolinen matkakohde, johon pääsee alle 3h lennolla. Olimme siellä viime kesänä 11pv ja voi taivas miten ihana paikka! Olimme kaupunkilomalla pääkaupungissa Ljubljanassa, rantalomalla Välimeren rannalla Piranissa/Portorozissa ja vuoristomaisemissa pohjoisosassa Bledissä. Kaikki ovat hyvin pieniä paikkoja ja nopeasti nähtyjä, siksi suosittelen, että kiertää useammassa paikassa. Liikkuminen on helppoa vuokra-autolla ja liikenne on hyvin samanlaista kuin Suomessa. Ruoka on mahtavaa, ihmiset ystävällisiä eikä hintatasokaan päätä huimaa.
Slovenian pohjoisosa on tarkoitettu aktiivisille ihmisille, Triglav:in kansallispuiston ympäri on paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia kesäisin...talvisin alue muuntuu laskettelukeskukseksi. Välimeren rannalla taas rantalomia rakastava pääsee rentoutumaan. Vaihtaisin esim. suomituristirysä kohteet (Kanarian saaret) kyselemättä tähän. Pieni ja ihana pääkaupunki Ljubljana on kerrassaan ihastuttava pitkäksi viikonloppukohteeksi. En voi ylistää tätä maata tarpeeksi, en keksi mitään moitittavaa...voisin muuttaa sinne asumaan <3

Toinen paratiisi maan päältä löytyy Slovenian naapurista, nimittäin Italia...tarkemmin pohjois-italia. Gardajärven maisemissa jos missä sitä kyllä rentoutuu, voi hyvänen aika sentään. Paikat siellä ovat pieniä, joten suosittelen sielläkin kiertelyä. Ja se italialainen jäätelö...oi namnamnam <3

Nauttikaa reissusta, missä sitten lienettekin :)

Iiris
37/75 | 

Mun ikimuistoisin matka oli kun mentiin käymään Islannissa. Vuokrattiin auto ja ajettiin saari ympäri. Oltiin noin 2 viikon ajan Islannissa. Islannin luonto on ihan mielettömän upea ja vaihteleva, siellä on tosi hyviä vaellusreittejä vuorilla ja jäätiköllä. Mahtavia vesiputouksiakin on ripoteltu pitkin saarta, kuumia lähteitä, geysir:a jne. Lähden kyllä joskus uudelleen Islantiin :) Niin ja sitten on ihania ja idyllisiä kalastajakyliä, voi mennä valaankatselureissulle (me nähtiin sinivalas, oli se iso :D) ja Reykjavik on ihana kaupunki, kaikkea jännää :)

jenna
38/75 | 

Moikka! Osaisitko neuvoa mistä nettikaupasta löytäisi pinkin ihonmyötäisen lenkkitakin? (kokona XS tai XXS)
Ps. Blogisi on paras <3 Saa aina hyvälle mielelle:")

Pauliina
39/75 | 

Ehdottomasti ihanin reissukohde on monen kerran jälkeenkin Lontoo! Sieltä löytyy aina jotain uutta ja aivan ihania ihmisiä! Hyvänä kakkosena tulee Maui, Hawaii. Ihan paras rantalomailuun ja autolla seikkailemiseen, suosittelen!
Hauskaa reissua, minne ikinä menetkin, NAUTI! :)

Anksu
40/75 | 

Heh sut on bongattu reissun päältä! Itse samaisessa paikassa tällä hetkellä :) Ihanaa lomaa!

Antti
42/75 | 

Hyvä juttu oli Fitbodyssa (tai joku semmonen) :D siitä tuli ihan omat kokemukset mieleen, aina ihmetellään syömisiä ja treenaamisia, ärsyttävää...

Lomailla vois vaikka joka kuukaus yhen viikon! Kaupungeista jonotusvuorossa Pariisi, haaveissa New York! :P ja monet monet muut!

Rantalomalle haluisin Miami Beachille, ja siihen yhteyteen Karibian risteily. Joo halpishaaveita :D Myös Aasiasta löytyy kivoja ehdokkaita, ja Euroopastakin, ja Rioon haluisin, ja ja ja... :D

Viime toukokuussa pääsin kohteeseen, jossa harvempi varmaan käynyt eli Islantiin. Siellä oli mukavaa aktiviteettia ja Reykjavik itsessään oli kiva paikka. Ja siellä oli tosi iso ja mainio World Classin punttisali :P

sanni
43/75 | 

Wow, oot kyllä käyny monessa paikassa:O itse olin just syksyllä 3kk Singaporessa ja tulihan siinä ne naapurimaatkin katsastettua:)) Matkailu kyllä todellakin tekee rikkaammaksi ja varsinkin jos on siellä kohteessa pidemmän aikaa....että suosittelen! Nyt vaan hirveä hinku takaisin, mut onhan tässä koti suomessakin ne hyvät puolensa:-)

eve
44/75 | 

Oivoi. Olin 3kk Nepalissa ja nyt muutaman viikon suomessa olon jälkeen matkakuume on taas ihan kamala... hirviä tauti, ku mitä enemmän pääsee reissaamaan sitä korkeemmaksi kuume taas nousee, ainaki mulla!

Tero
45/75 | 

Paras lomamuisto, kun torstaina meni samaan checkinniin markun ja venlan kanssa :D(noo vitsi vitsi) ja vielä samaan koneeseenkin ;) Ainaki sielä mihin kone laskeutu niin oli vähän kehnoa keliä alkuun. Jäittekö tänne koko lomaksi vai suuntasitteko muihin maihin? Toivottavasti ollut rentouttava loma! :)
Ps. Kyllä täälläkin ilmat parani :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Hahha aijaa! :D Kierreltiin Meksikossa, oli kyllä vaihteleva sää, mutta onneks aurinkoakin riitti :) Toivottavasti sulla oli hyvä loma myös!

Milla
46/75 | 

Ite menin 3 vuotta sitten Skotlantiin, Glasgowiin kahdeksi kuukaudeksi työharjoitteluun ja rakastuin täysillä siihen kaupunkiin ja ihmisiin! Kaikki oli niin ystävällisiä ja kohteliaita. Tuli myös käytyä Edinburghissa joka oli todella kaunis paikka, varsinkin Edinburghin linna <3 Suosittelen käymään elo-lokakuussa, jolloin kesäloma on päättynyt, syksy on tuloillaan ja silti ihanat t-paita kelit ja festivaalit. Parhautta oli viettää lounastauot puistossa syöden sushia ja juoda niiden suosimaa Irn Bru.ta!
Oon suunnitellu meneväni vielä takaisin sinne kunhan rahaa löytyy : )

Mira
47/75 | 

Thaimaa Koh Samet

Pieni saari jossa mieli lepäsi kun pitää rauhallisuudesta. Rinkka selässä kolme viikkoa niin tuli meteliäkin kuultua. Paljon jäi näkemättä ja kokematta mutta sehän se mielen pitää valmiina seuravaan reissuun. Vaikka ei nyt ihan just mutta joku päivä... Unelmia pitää olla:).

Hyvää tutkimusmatkailua missä ikinä menettekin:).

http://istillcount.blogspot.fi/

Reppureissaaja
48/75 | 

Reppureissaaminen on ihan parasta! Teimme viime vuonna puolisoni kanssa puolen vuoden mittaisen reissun, ja kävimme 12 eri maassa. Oli ihan mahtava kokemus!
Suosittelen käymään Australiassa, jos et ole siellä vielä käynyt. Byron Bay jäi mieleen ihanana pienenä hippikylänä, jota ympäröi Australian mahtava luonto sekä eläimet. Me nähtiin siellä mm. delfiinejä meressä!

Elisa
49/75 | 

Matkustaminen on aivan ihanaa! Itse olen käynyt lukuisia kertoja mm. Kreikassa ja haluaisin lähteä ensi kesänä kielimatkalle San Diegoon. Saa nähdä jääkö pelkäksi haaveeksi. Halusin myös sanoo et oot mun idoli ja sun blogi on ihan super inspiroiva:). Oot ihan huippu hyvä näyttelijä ja tosi kaunis. Oot mahtava roolimalli ja näytät hyvää esimerkkiä ihan kaiken ikäisille ihmisille! :)

Janika
51/75 | 

Oisko mahollista että tekisit tuosta Filippiinien matkasta? Tai en tiedä ootko tehnyt jo mutta koitin selailla niin en ainakaan löytäny. Kiinnostas tosipaljon ku oon sinne ite lähössä:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat