Vitsi mikä keli ja fiilis!

 Täällä aamu starttasi energisellä lenkillä, joka ei tosin Mulanin osalta alkuun ollut kovinkaan energinen, pikkulaiskiaiselleni nämä päivän startit ovat edelleen vähän kankeita. Heti kun unihiekat ovat karisseet silmistä, ja muutamat jarrut ja vastaantulijoita viihdyttäneet kuperkeikat heitetty pitkin rantapolkuja, niin loppulenkistä lähinnä meikällä on työtä pysyä mun henk. koht. "juoksujänikseni" perässä. Ainakin juoksukunto kasvaa! Ja mikä parasta Mulan saa purettua energiaa, ja mä saan viettää tunnin laatuaikaa karvaisen parhaan ystäväni kanssa.

Uskokaa tai älkää, mutta oon viime aikoina saanut myös Makestakin yllättävän usein aamulla treeniseuraa! (Kuva todisteena). Yleensä kun Makelle tuppaa maistumaan enemmän iltatreenit.

Kenen kanssa sä tykkäät treenata mieluiten? Yksin, kaverin, tyttö- tai poikaystävän, vai lemmikkisi kanssa?

Kenen kanssa ikinä sitten liikutkaan pääasia, että nautit!

Energistä tiistaita toverit!

<3:Venla

Kommentit (66)

niina
67/66 | 

Lenkillä ollessa pidän eniten käydä yksin koska se on mulle sellasta pientä terapiaa kun saa olla yksin ja juosta omaan tahtiin :)
Salilla on välil kiva ku on kaveri :)

daniela vainio
69/66 | 

Tykkään treenata yksin koska silloin keskityn parhaiten. Nautin todella paljon jalkaprässissä reisien treenaamisesta.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
70/66 | 

Totta! Varsinkin salilla mäkin tykkään usein treenata itekseni, juurikin keskittymisen takia, mutta toki välillä treenikaveri on piristävää vaihtelua, ainakin itselleni toisen tsemppaus tai apu tuo taas välillä lisäpotkua! :)

Heli
71/66 | 

Yksin treenaan, lenkeillä saattaa olla lapset mukana ja toinen lapsistani patistaa mua lenkille ja vauhtia hän laittaa minuun hän ei anna mulle periksi. Salilla kun käyn niin sillon joudun treenaana yksin.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
72/66 | 

Mukava kuulla Heli, että liikutte lasten kanssa yhdessä! Eikä salillla vastapainoksi yksin treenaaminen ole yhtään huono idea! Ainakin voi keskittyä kunnolla ja tuntuu, että monien mielestä myös yksin treenaminen voi olla jopa terapeuttista. Toki myös treenikaverit voivat tsempata, haastaa ja piristää! Varmasti makuasioita ja riippuu täysin siitä, miten kukin tykkää tehdä :)

Mia
73/66 | 

Mä tykkään pääsääntöisesti treenailla yksin, keskittyminen on silloin täysillä tekemisessä mukana. Lenkilläkin käyn mieluusti itekseni nollaamassa ajatuksia hyvän musan tahtiin :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
74/66 | 

Sama täällä Mia, varsinkin salilla on mun mielestä mukava treenailla itsekseen, niin voi keskittyä kunnolla. Toisaalta mua silloin tällöin myös vaihtelu virkistää, ja toisen kanssa treenaamisesta voin saada lisäboostia ja haastetta, jos hän varmistaa ja tsemppaa! Yksin lenkkeillessä saa kyllä mukavasti tuuletettua omia ajatuksia, jotenkin terapeuttista:)

75/66 | 

Haha mua jotenkin niin naurattaa! Heti kun mä lähden Suomen kesän kylmyyttä pakoon AUSTRALIAAN, Suomessa alkaa helteet ja täällä tarttisin ehdottomasti toppatakkia... :D

77/66 | 

Mun ehdoton lempparilenkkiseura on mun kaveri Viivi. Se huolehtii et lähden lenkille ja oikeasti kävelen enemmän ku lähikauppaan. Se on sellanen ilmanen personal traineri :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
78/66 | 

Oi huippua Saana! Toihan on ihan mahtavaa, että juuri tuolla tavalla ystävä ja sovitut treenitreffit voivat kannustaa ja innostaa liikkumaan! :)

janikahaha
Liittynyt28.3.2014
79/66 | 

Mie oon nyt ehkä missannu jonkun kirjotuksen... tai sitte mun silmät harittaa... tai sitte siitä ei oo kirjotettu ;)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
80/66 | 

Minkä kirjotuksen oot missannu Janika? Tai mistä ei oo kirjotettu? Haha, nyt meni multa ohi! :D

janikahaha
Liittynyt28.3.2014
81/66 | 

Tarkoitin juurikin tuota raskaus -asiaa. Ja kun nyt tulen tähän selittelemään niin sanottakoon että en mie missään tapauksessa pitänyt mahan seutuasi huonolla tavalla pyöristyneenä, mutta se näyttää näissä kuvissa oikeasti ihan siltä kun olisit hyvin alussa raskaudessa. Naisten vaivat on kyllä osa kaikkien naisten elämää tavalla tai toisella ja kyllähän se itselläkin turvottaa aika-ajoin. :) Keep up the good work!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
82/66 | 

Joo, en todellakaan vetänyt hernettä nenään, että älä huoli! Halusin vain oikaista asian. Ihanaa viikonloppua Janika! :)

Aino
83/66 | 

Heh, minä katselin samaa :) Ehkäpä kohta poustaus aiheesta ;) Ihana blogi, ja ihana suhtautuminen liikuntaan ja terveelliseen elämään. Sinulla ei ole sitä fitness-maniaa, josta moni kisauran jälkeen tilittää lehdissä, että ei se nyt niin terveellistä ollutkaan (viimeisimpänä Janni Hussi)...

saija
85/66 | 

Siis niin mahtava ja inspiroiva Tää sun blogi! Aivan parasta :) niin ihania treeni vinkkejä ja ruoka ohjeita.. Saa itsekin paljon motivaatiota liikuntaa ja terveellisempään elämään ja jollain tavalla myös antaa välillä luvan myös vaan relata :) kiitoos ♡

ja ainiin! Ehdottomasti kaverin kanssa, saa samalla hoidettua fyysistä kuntoa ja rupatella kaikesta ja kaveri myös toimii hyvänä tsempparina silloin kun itseltä usko meinaa loppua.. :D

Tessa
87/66 | 

Lenkillä paras kaveri on ehdottomasti koira, tuo hyvää mieltä huonollakin säällä kun kaveri on aina yhtä innoissaan lenkkeilystä :) Välillä myös lenkillä kiva juoruilla kavereiden kanssa. Lihastreenin tykkään tehdä itsekseni, keskittyminen parempaa. Päälajini on ratsastus jossa kaverina tietysti aina heppa ja lisäksi erinäinen porukka ihmisiä, tai joskus itsekseenkin :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
88/66 | 

Kuulostaa ihanan monipuoliselta Tessa! Mä oon aika samoilla linjoilla sun kanssa, lihaskuntoa tulee usein treenattua itsekseen, juurikin keskittymisenkin takia, mutta toisaalta tykkään myös välillä, jos treenikaveri on mukana tsemppaamassa, varmistamassa, sekä antamassa lisäboostia. Kavereiden kanssa juttelutuokiot lenkillä on myös toki piristäviä, vaikka ite tykkäänkin pääsääntöisesti usein itekseni ja koiran kanssa lenkkeillä, sekä tuulettaa ajatuksia, jotenkin se on mulle sitä omaa-aikaa :)

89/66 | 

Nice belly, Venla!
I'm currently working on my sixpack more then 50 years now... ;-)
And I'm that close in front of it now... ;-))

Regards from Germany, Uwe.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
90/66 | 

Thank you, Uwe! So great, that you have found my blog . Greetings from Finland! Have a nice week! :)

91/66 | 

se on varmaa toi kesäsää, joka on saanut miehenkin varhain liikkeelle ;-)

SL
93/66 | 

Käyn mielelläni kävelemässä tai juoksemassa yksin, jotta saa ollan ihan itsekseen omien ajatusten kanssa. Mut sitten nautin ihan suunnattomasti mennä ryhmäliikuntatunneille kavereiden kanssa, varsinkin semmosille tanssillisille tunneille on kiva mennä porukalla, kun voi yhdessä näyttää ihan pöhköiltä. :)

Vaikka sun lenkkivaatteet on hyvin värittömät, niin onnistut silti näyttämään säteilevältä! Puna huulissa tekee kyllä ihmeitä!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
94/66 | 

Joo yhdyn, yksin lenkkeileminen on kyllä terapeuttista, voi tuulettaa ajatuksia! :)

Voi kiitokset, ihana kuulla! :)

elina
95/66 | 

Voi eikä mun koira tekee ihan samaa alkulenkistä aamulla, tai sitten iltaisin kun on ollut paljon energiaa kuluttava päivä! :D Välillä se on tosi rasittavaa mutta lenkki lähtee kuitenkin käyntiin, kun itse on vaan positiivinen eikä anna periksi:) Mun paras lenkkiseura oli se sitten juoksemista, uimista, rullaluistelua yms on mun kaksoissisko. Sillä on tosi samantasoinen kunto, kun liikutaan aina yhdessä, niin on mukavaa käydä lenkeillä.. En tykkää juosta yksin, mutta musiikki onneksi vähän auttaa x)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
96/66 | 

Nimenomaan, kyllä ne lenkit koiruleiden kanssa lähtee hyvin käyntiin, kun on itse positiivinen! Oi onpa huippua, että treenaatte kaksoisiskonne kanssa yhdessä, kuulostaa mahtavalta! :)

harottaa
97/66 | 

Hmm, harottavatkohan minunkin silmäni :D ;)

Mia
98/66 | 

Moikka moi! Jälleen kerran sulla on aivan energinen postaus! Mahtavia kuvia :3

PS. Sori, kun en ole kommentoinut blogiisi vähään aikaan mitään

Myy
100/66 | 

Väsymätön ja ainavalmis territyttöni on ihan paras lenkkikaveri, tsemppari ja motivaattori. Vaikka sataisi pieniä vihreitä miehiä taivaalta, motivaatio on hyvä, kun tietää, että jos terrikkä ei saa liikettä ja virikettä niin sitten kellään ei ole kivaa. ;-)

TainaM
102/66 | 

Minulla on usein lenkkikaverina oma poika, jääkiekkoileva nuorukainen. Hänen kanssaan vedetään mäkitreenit vähän kovempaa. Normilenkille tulevat joskus kaksoset 6 v mukaan pyörillä, pitävät vauhtia yllä =)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
103/66 | 

Mahtavaa, että liikutte lasten kanssa yhdessä, Taina! Kivaa yhteistä ohjelmaa:)

Suvi
104/66 | 

Salilla käyn itsekseni, ei turhia häiriötekijöitä ole tällöin. Tulee tehtyä treeni napakasti hyvällä tahdilla. Muut urheilut sujuvatkin sitten mukavammin ystävän seurassa sekä omien ihanien nelijalkaisten kanssa (hevosen ja koirien) :)

sini
106/66 | 

Peruslenkillä hölkkäämässä käyn yksin ja silloin on kiva kuunnella musiikkia ja mennä sen tahtiin. Pyörälenkit vedetään poikaystävän kanssa. Salilla olen alkanut käymään itsekseni, mutta poikaystävä on lupaillut tulla yhdessä jossain vaiheessa. Varmasti tuo vähän lisä buustia hommaan, kun hän on sparraamassa ja näyttämässä. Loppu vuodelle odotellaan koiran pentua, niin sit hänestä saa uuden kaverin ulkoiluun :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
107/66 | 

Yksin lenkkeily on kyllä ihanaa omaa aikaa, kun voi tuulettaa ajatuksia! Samaa mieltä, yhdessä pyöräileminen ja silloin tällöin kimpassa salilla toisiaan tsemppaaminen tai varmistaminen on kyllä huippua. Voi saada lisäboostia treeneihin, vaikka tykkäiskin muutoin keskittyä itekseen treenailemaan, niin vaihtelu voi virkistää! Oi ihanaa, minkä rotuinen hauveli teille on tulossa Sini? :)

Sini
108/66 | 

Suomenlapinkoiraa odotellaan malttamattomina :)

Monne
109/66 | 

Janika, samaa katsoin.

Venla olet ihanan positiivinen ja hyvä esimerkki terveellisestä elämäntavasta ja mahtavasta elämänasenteesta kaikenikäisille :).

111/66 | 

Yksin yleensä treenailen x) Jos olisi poikaystävä niin treenaisin mielelläni sen kanssa :D Mutta kavereiden kanssa se on jotenkin ahdostavaa xd

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
112/66 | 

No mutta eihän itsekseen treenailussa mitään vikaa ole, ainakin saa keskittyä rauhassa tekemiseen ja oma aika voi olla myös ihanan terapeuttista! :)

Emilia
113/66 | 

Moikka & ensiksi kiitos niin mahtavan inspiroivasta blogista! Tästä tulee vain pika kommentti, sillä en juuri nyt ehdi keksittyä enempää, koska koirani saa pentuja hetkenä minä hyvänsä :D<3 ihanaa että jaksat vastailla lukijoiden kommentteihin monipuolisesti. Kiitos myös siitä että toimit kannustavana esimerkkinä nuorille ja miksei vanhemmillekin - Oikein liikkuminen ja syöminen ei aina tarvitse diettaamista. Olet ihanan aurinkoinen ja energinen, stay like that! <3

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
114/66 | 

Oi jännää ja ihanaa, onnea hauvavauvoista!<3 Voi kiitos ihanista sanoista ja tsempeistä Emilia! Ne ilahduttivat :)

Laura
115/66 | 

Useimmiten treenaan ja lenkkeilen yksin, kiva päästä tuulettaan ajatuksia.
Satunnaisesti poikaystävä on salilla mukana kun se vihdoin ja viimein on itekin uudestaan innostunut treenaamisesta :)!

Ihan mielenkiinnosta kysyn; lukeeko Make sun blogia ja onko siis ylipäänsä kiinnostunut sun kirjoituksista? :)

Kiitos taas Venla, sun tekstiä on ihan parasta lukea ja kuvat aina upeita!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
116/66 | 

Mukava kuulla, että poikaystäväsi on saanut liikunta innostuksen kipinän takaisin ja voitte treenata ajoittain yhdessäkin! :) Ja kuten sanoit, yksin treenaaminen on myös kivaa, kun saa omaa-aikaa ja tuulettaa ajatuksia! :)

Joo kyllä Make tsemppaa ja tukee mun blogijuttuja! :)

Voi kiitos kannustuksesta ja palautteesta, Laura! :)

Anette
117/66 | 

Moi Venla! Sun kuvat on aina niin ihania ja näistä postauksista tulee niin hyvälle mielelle, innolla odotan aina uutta postausta :)

Olen jo aiemminkin miettinyt ja nyt kysäsen, että mistä tai minkä merkkiset noi kuvien housut on? Neon aivan ihanat!

Kivaa tulevaa viikonloppua!!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
118/66 | 

Oi ihana kuulla, jos postaukseni voivat ilahduttaa ja piristää, kiitos paljon Anette!

Noi treenipöksyt on Stadiumista.

Mahtavaa viikonloppua sulle! :)

Zaida
119/66 | 

Itselläni on luotto treenikaveri ja salilla käydään yhdessä. Potkitaan toisiamme aina liikkelle jos on ollut huono viikko eikä ole inspannut yhtään liikkua

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
120/66 | 

Sehän on mahtavaa, että yhdessä sovitut treenitreffit voi innostaa liikkumaan ja molemmat voi vuoroin tsemppaa toisiaan! Mainiota! :)

Jonna
121/66 | 

Minä lenkkeilen aina koiran kanssa, tuommonen suomenlapinkoira neitonen :) Samalla musaa kuunnellen, mukava rauhottua ja keskittyä miettimään asioita :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
122/66 | 

Kuulostaa erittäin hyvältä! Ihanaa viikonloppua Jonna ja terkut lenkkikamullesi! :)

123/66 | 

Hehe, pitipä oikein tulla katsomaan mistä kuvista on kyse. :D Ehkä ne on nuo korkeavyötäröiset pöksyt jotka joitakin on hämännyt. :)

Ja heipähei, enpä ole varmaan sun blogissasi koskaan käynyt vierasilla. :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
124/66 | 

Voipi olla! :D Niin ja heipähei ja lämpimästi tervetuloa vierailemaan tänne blogiini useamminkin! :)

Annika
125/66 | 

Koiran kanssa lenkkeilen, ihanan terapeuttista tuulettaa ajatuksia. Joskus on ystävä mukana ja se vasta terapeuttista onkin ☺ Raitis ulkoilma tekee kyllä mielelle ihmeitä huononkin päivän jälkeen

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
126/66 | 

Totta! Raittiissa ilmassa lenkkeily on kyllä niin virkistävää ja terapeuttista :)

Kaisa
127/66 | 

Olet inspiroivin tyyppi ketä tiedän. Sinun kirjoitustesi ansiosta olen entistä enemmän alkanut nauttia luonnossa liikkumisesta ja oppinut pysähtymään ja nauttimaan maisemista. Myös ajatusmaailmasi on kohdillaan ja viet kyllä voiton kaikista lifestyle/fitnessbloggaajista kerta heitolla. Luin tänään rannalla haastattelusi Sport-lehdestä ja jutusta tuli niin hyvä mieli että piti tulla ensimmäistä kertaa blogiisi kommentoimaan. Kiitos hyvistä ruokaohjeista, treenivinkeistä ja elämänilosta mitä oot mulle antanut. Olet huipputyyppi :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
128/66 | 

Olen kovin otettu. Suuret kiitokset kauniista sanoista ja palautteesta, Kaisa! Mielettömän ihana kuulla! Mahtavaa, että tulit nyt ensi kertaa kommentoimaan, se todella ilahdutti. :)

Suvi
129/66 | 

Voi hyvänen aika... Mä ottaisin ihan mielelläni ton "turvonneen" vatsan kun en tajua miten se nyt muka on ees turvonnut! Itse kun olen tämmöinen sunnuntaitreenaaja ja tykkään myös kerran tai pari viikossa pitää herkkupäivän (varsinkin herkuista tulee semmonen kunnon "olen viidennellä kuulla"-pallomaha) niin mun maha ei kyllä näytä edes tolta paitti jos vedän sisään oikeen urakalla. :D

Itse tykkään vaihtelevasti treenaustovereista. Jumpassa on kiva käydä kaverin kanssa, mutta salilla saa jotenkin enemmän aikaan kun on yksin, tosin musiikkia pitää ehdottomasti olla. Kai sekin on tavallaan treenikaveri. :)
Joskus harkitsin myös koirien kanssa juoksua, mutta juokseminen jäi kun keuhkoahtauman takia kunto ei tahdo kestää vartin juoksuspurtteja pidempään, plus koiratkin yleensä villiintyy juoksemisen huumasta niin että siitä tuskin olis tullut hirveesti mitään...

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
130/66 | 

Sehän on kivaa vaihtelua, kun ystävän kanssa pääsee yhdessä jumppailemaan ja sitten vastapainoksi treenaa salilla itsekseen. Totta, musiikkikin on kyllä mainio treenikaveri, se tsemppaa ja puskee eteenpäin kummasti! :)

Paula
131/66 | 

Huomioni kiinnittyi mahan sijasta trikoisiin, minkä merkkiset ne ovat ? :)

Janika
132/66 | 

Moi! On ihana lukea siun blogia. Se on niin raikas ja kaikkea ☺️ Oon saanut siulta ihan hirveesti motivaatiota treenaamiseen kiitos siulle Oisko siulla mitään hyviä vinkkejä kuinka paljon viikossa pitäisi treenata? Olen siis 14 vuotias tyttö ja haluisin lisää muotoja.. Veikkaan et siulla olisi hyviä vinkkejä? Oli todella hienoja kuvia :) Olet ihana
Janika

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram