Muutamat teistä toivoivat, että laittaisin kuvia Köpis-kodistani, joten tässäpä niitä tulee. Täällä minä olen nyt asustellut menneen syksyn, vaikka turhan paljon näiden seinien sisällä ei kyllä ole ehtinytkään aikaa viettää. Mainiosti olen silti viihtynyt. Aina kun oven avaan, tulee se "ah, ihana olla kotona" -tunne. Tosin olennaisin kodinhengetär puuttuu, se pienempi tapaus, joka innokkaasti häntä heiluen juoksisi ovelle minua vastaan. No onneksi saan nauttia siitä tapahtumasta, aina kun lennän Suomeen.

Kuten näkyy, osa kuvista on otettu hieman hämärällä, joten ehkäpä joku päivä mahdollisesti kuvailen uudestaan erilaisella kalustolla ja valoisampaan aikaan, mikäli aikaa liikenee.

Jos teillä on muita toivepostauksia mielessä, ideoita saa toki heitellä jatkossakin ilmoille.

Hyvää isänpäivää kaikille, erityisesti omalle rakkaalle iskälleni!

<3:Venla

Kommentit (5)

Annukka
6/5 | 

Ihanan kodikas koti! 😍

Kuinka kauan siulla on tarkoitus opiskella ja asua Köpiksessä? :)

Vierailija
8/5 | 

Moikka! Olisi ollut kiva kuulla/lukea vähän tarinaa siitä miten olet eri huonekalut ja sisustustuotteet hankkinut. Oletko ostanut sieltä vai tuonut suomesta, kirpparilta vai kaupasta? 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat