Sade ropisee romanttisesti ikkunaa vasten.

Nyt ajattelin ahkeran työviikon päätteeksi hautautua herkkuineni sohvan uumeniin, hyvän elokuvan pariin. THAT SOUNDS LIKE A PLAN. Vai mitä?

Ai että, onpa ihanaa!

Oikein makoisaa ja rentouttavaa viikonloppua rakkaat!

<3:Venla

 

Kommentit (6)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
1/6 | 

Oi kiitos Sara, ihana kuulla!
Paita on hankittu useampi vuosi sitten Bik Bokista. Farkut on tarttunut matkaan jo viisi vuotta sitten New Yorkin reissulta Abercrombie & Fitchiltä. :)

Sara
2/6 | 

Hei sinulla on aina tosi ihania ja pirteitä postauksia ! :) Pakko kysyä että mistä ostit nuo ihanat vaatteet?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
3/6 | 

Moikka Anna!
Kyseinen juoma taisi olla tehty sellaisesta viherjauheesta, joka sisältää mm. lehtikaalia, sekä spirulina-, ja chlorella -leviä. Nykyään tulee syötyä noita samoja ainesosia, vaikken juuri sitä kyseistä samaa tuotetta ole vähään aikaan käyttänyt. :)

ester
5/6 | 

Moi Venla ootpa taas tosi kauniina kirjoitan tähän vähän myöhässä mutta ei se mitään. ;) Toivottavasti sulla on mennyt hyvin viikonloppu ja tuo rentoutuminen on hyvä muistaa vaikka sitten leffan parissa. ❤️ Sulla on tosi kiva blogi jota yritän seurata välillä.

Anna
6/6 | 

Moi!
Tämä seuraava kysymys tulee nyt aikan asian vierestä, mutta kysympä kuitenkin! Katsoin vanhoja fitness päiväkirjoja ja kerroit (arki) jaksossa juovasi aamuisin viher juoman. Mitä laitat siihen? Olen yrittänyt googlettaa viherjuomia, mutta niitä on jos jonkin muoista. Sun filosofia ruokaan ja liikuntaan on tervettä elämää edistävä ja siksi ajattelin että sulta saisin vastauksen tähän!!

-Anna

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram