Uusi viikko on ihana aloittaa raikkaasti reippaalla treenillä!

Täällä suunnalla oli havaittavissa pientä maanantai-kankeutta, mutta onneksi aurinko sai minut kaikesta huolimatta liikkeelle. Jälleen kerran unihiekat karisivat rantahietikkoon ja treenin jälkeen olo oli mitä mahtavin.

Tämän treenin voit tehdä missä ja milloin vain.

Muista lämmitellä alkuun!

Treeni: 

Tee jokaista liikettä kolme kierrosta ja päivän energiatasostasi riippuen joko 12-20 toistoa.

Liike 1. ojentajapunnerrusLiike 2. russian twist, jalat ylhäällä, kämmenet vastakkain, kädet suorana puolelta toiselle, napautus maahan.Liike 3. sumokyykky välihypyllä.Liike 4. punnerrus tankoa vastenLiike 5. dipit penkilläLiike 6. vatsarutistus. Jalat suoraksi ja koukkuun.Liike 7. lankutus

Kertokaa sitten kun olette ennättäneet tehdä tämän, että saitteko hyvin tuntumaan?

Oikein energistä alkanutta viikkoa ja liikunnan iloa kaikille!

<3:Venla

Training clothes: tights* Puma, top* Puma, shoes* Puma (*= gifted)

Kommentit (10)

15/10 | 

Hitsi! Haluaisin tehdä tämän treenin jo tänään mutta olen vielä toipilas niin en voi vielä. Olen just parantumassa flunssasta.
Hyvältä treeniltä vaikuttaa!
Mukavaa uutta viikkoa sinulle Venla!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
16/10 | 

Parantele ensin rauhassa, ettet vaan tule pahemmin kipeeksi. Kyllä sitä sitten ehtii terveenä treenata! Kiitos Ira! Toipumisia sinne suunnalle! <3 :)

Ak
19/10 | 

hei löytyykö toi tankokuntoilurakennelma matinkylän suunnilta vai onko noi vanhoja kuvia? :) Näyttää sen verran monipuoliselta viritelmältä ulkokuntoilupaikaks, että olis kiva jos täältä päin löytyis tollanen treenejä varten :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram