Kotona ollaan taas, monta kokemusta rikkaampana. Reissutarinoita riittää vielä pitkään ja niitä onkin luvassa kaiken muun ohella. 

Täällä minä vain kukun, vaikka pitäisi varmasti jo olla nyt nukkumassa. Ei väsytä tippaakaan. Aikaerorasituksella saattaa hyvinkin todennäköisesti olla osuutta asiaan. Tai sitten olen vain niin innoissani ja malttamaton kaikesta viikonlopun kivasta ohjelmasta.

Vietin tänään yllättävän tehokasta jet lag -päivää, hoitelin erinäisiä asioita to do -listaltani ja keksin siinä sivussa soittaa myös kampaajalle peiliin vilkaistuani (sinne ei olekaan tainnut tulla vilkaistua moneen viikkoon). Sainkin sitten peruutusajan heti samalle päivälle. Sitä ennen keksin vielä pyöräillä salille jumppailemaan. Reissussa ollessa tuli myös reippailtua maisemia katsellessa ihan mukavasti ja herkuteltua sitäkin enemmän. Ihanaa!

Jenkkireissu ja road trip oli kyllä taas kerrassaan ikimuistoinen. Lensimme tosiaan New Yorkin jälkeen San Franciscoon, josta ajelimme rannikkoa pitkin Los Angelesiin. Noita hetkiä saakin sitten muistella lämmöllä vielä kiikkustuolissakin. Nyt kuitenkin aika tehdä niitä muistoja lisää ja nauttia rakkaan koto-Suomen ainutlaatuisesta kesästä ja läheisistä.

<3:Venla

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram