Viime viikonloppuna äiti ja isä vei meidät Helsingin kaupunginteatteriin katsomaan Metsäperkelettä. (Lisätietoa täältä) Voin suositella lämpimästi! Näyttelijäsuoritukset olivat mainioita, ja esitys oli kaikkine käänteineen oikein viihdyttävä ja humoristinenkin. Lavastus ja rekvisiitan, sekä tilan käyttö oli mielestäni nerokasta. Näytelmä oli niin hyvä, että se oikein havahdutti miettimään miksei sitä ole vähään aikaan tullut käytyä katsomassa teatteriesityksiä. Kyllä vaan, teatterikärpänen puraisi jälleen. ;) Se energia millä näyttelijät lavalla heittäytyvät rooleihinsa ja saavat katsojan uppoutumaan tarinaan täysin, on vaan jotain niin sanoinkuvailemattoman uskomatonta. Nostan hattua! Pieni ikävä tuli myös itselle päästä näyttämönpuolelle.

Arkena ravitsen kropan treenillä ja ruoalla, mutta tämä oli sitä taiteesta saatavaa sielunravintoa parhaimmillaan.

IMG_7102
IMG_7102
IMG_7104
IMG_7104
IMG_7052
IMG_7052

Esityksen jälkeen menimme Ravintola Graniittilinnaan syömään. (

IMG_7058
IMG_7058
IMG_7059
IMG_7059
IMG_7061
IMG_7061
IMG_7064
IMG_7064

Make ja kaunis äitini. <3

IMG_7068
IMG_7068
IMG_7070
IMG_7070
IMG_7073
IMG_7073
IMG_7075
IMG_7075

Kun arkena syö omia yksinkertaisia kasvis-, kala- ja lihapitoisia kokkailuja, on silloin tällöin viikonloppuisin ihana käydä herkuttelemassa erikoisempia ajan kanssa valmistettuja annoksia. Tietenkin parasta on se, kun itse saa vain istua ja nauttia antimista.

<3:Venla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (28)

Sini
1/28 | 

Venla oot ihan uskomattoman kaunis ja yksi parhaimmista motivaation lähteistä <3 Ei ole mitään silikonitissejä, ferrareita, täytettyjä huulia tai muutakaan lesoilua. Arvostat ihmisiä juuri sellaisena kuin he ovat! Olet M-A-H-T-A-V-A ja kiitos siitä! <3

5/28 | 

Oooh ihanan näköisiä gourmee annoksia olette saaneet nautiskella, mutta vielä ihanampi on tuo yllä oleva mekkosi! Voiko kysyä mistä moisen olet hankkinut? :)

yeea
6/28 | 

Olikos lvn pussukassa favorite ;) ! Ekat kuvat muokattu niin että ei voi olla iha varma :)

Elina
9/28 | 

Olet niin kaunis<3 :) Sulla näyttää olevan nii kivoja laukkuja, et ois mielenkiintosta, jos esittelisit ne :) Mukavaa syksyä sinulle!

Vilma
10/28 | 

näin teijät siellä teatterissa! :) oot kyllä tosi kaunis ja sulla on tosi kiva blogi!

Katih
11/28 | 

Oletpa kaunis ja tyylikäs, kuten myös äitisi. Teatterissa käyminen on mahtavaa.

Emilia
12/28 | 

Oot mielettömän upea ja mulle yks parhaista motivaation lähteistä. Et ylpeile esimerkiksi millään silikonirinnoilla, ferrareilla ja tunge täytettä huuliin. Keep going, olet paras ♥

Lilli
13/28 | 

Onko äitisi myös näyttelijä, naamastaan vaikuttaa niin tutulta, että ihan kun oisin nähnyt hänet jossain elokuvassa tai jossain... :D

Emilia
15/28 | 

Hei Venla, olisi kiva tietää kuinka suuria määriä syöt päivän aikana ja minkälaisia aterioita ? Postaus ehdotus siis, jos kertoisit yhden päivän ajan omasta syömisestäsi, kuten aamulla ennen salia, salin jälk, lounas, välipala, päivällinen, iltapala... Saisi vähän ehkä uusia vinkkejä ja ideoita omiin ruokailuihin! Kiitos ja olet aivan mainio mimmi!

Salaisuus
16/28 | 

Hei,
Voisitko joskus tehdä postauksen kuvista, esim mitä viikolla tapahtui.
Mukavaa tekstiä, olet tosi kannustava!

Salaisuus
17/28 | 

Hei,
Voisitko joskus tehdä postauksen kuvista, esim mitä viikolla tapahtui.
Mukavaa tekstiä, olet tosi kannustava!

Hauskaa syksyn jatkoa :)

Laura
18/28 | 

Hei! En nyt muista, oletko tehnyt postausta, missä kertoisit vähän tarkemmin mitä yleensä päivän aikana syöt? :)

Emilia Pirttijärvi
20/28 | 

Täyden kympin asukokonaisuus ekoissa kuvissa! :-) Wau.

Itse tässä parhaillaan harkitsen vakavasti sen personal trainerin "hankkimista". Salijäsenyys siis taskussa jo, mutta sitä motivaatiota touhuun kaivattaisiin nyt rutkasti lisää. Alussa, kun kaikki oli uutta (siis orastava treeni-harrastus alussa), niin silloin sitä tsemppifiilistä jostain onnistui kaivelemaan ihan itsekseenkin. Ja jonkinmoisia tuloksiakin oli jo nähtävissä. Mutta pitkäjänteisyys ei oikein oo mun juttu :D Kyllästyn siis äärettömän helposti asiaan kuin asiaan, vaikka järjellisiä perusteita touhun jatkamiseen löytyisi vaikka ja kuinka..
Mutta uskon ja toivon, että siitä vieressä seisovasta boosterista ois apua ongelmaan..

Mukavaa tulevaa vuotta sulle! :-)

Blogiisi tutustuminen on ollut todella antoisa kokemus. Ja sysäys siis sille, että virittelen tässä uudelleen fiiliksiä siitä, että salilla käyminen voi tosiaan olla antoisaa ja hauskaa puuhaa. Varsinkin kokemus "touchista" omaan kroppaan, minkä siitä pidemmän päälle saa, on olllut omiaan vaikuttamaan omaan olooni erittäin positiivisesti. :-)

Emilia

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat