Hiusharja, joka vähentää hiusten katkeilua ja haaroittumista. 

Olen kuullut Tangle Teezereistä paljon hyvää mm. muutamalta ystävältäni, ja nyt mulla on vihdoin itsellänikin pari räväkkää loistoyksilöä käytössäni. Tähän mennessä olen ollut tosi tyytyväinen. Kerron vielä myöhemmin teille, onko harja antanut selkeitä näkyviä tuloksia, ja voivatko hiukseni paremmin. Kunhan tämä on ehtinyt olla käytössäni vähän pidemmän aikaa.

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC

Onko muilla kokemuksia tästä harjasta?

Lisätietoa löydätte täältä: http://www.tangleteezersuomi.com/

https://www.facebook.com/TangleTeezerSuomi

Näitä harjoja löytyy myös hauskoissa kuoseissa lapsille, ja miksei aikuisillekin ;)

Lapsille on tehty myös oma Tangle Teezer Magic Flowerpot. (Mainio käytännöllinen joululahjaidea)

Leppoisaa lauantaita rakkaat lukijat!

<3:Venla

*harjat saatu

Kommentit (23)

24/23 | 

Toivoin tuota lahjaksi ja tontut vihjasi, että saan sen. Pääsee sit testailemaan :).

Äliss
26/23 | 

Ostin tanglen kesäkuussa ja se todella tuli tarpeeseen! Tykkään harjata hiukseni suihkun jälkeen märkänä jolloin aiemmin tavallinen harja venytti ja katkoi tukkaa kuin purkkaa olisi harjannut... nyt muutaman kuukauden tanglen käytön jälkeen hiukset ovat paremmassa kunnossa kuin IKINÄ! Ja tangle kulkee kokonsa puolesta helposti mukana ihanissa karkkiväreissä ;) tykkään enkä vaihda enään tavalliseen harjaan!! Never ever :D

Henna
28/23 | 

Maailman paras hiusharja! mulla on puoleen selkään asti olevat paksut hiukset joiden harjaamista olen lapsesta asti vihannut, tykkään myös harjata hiukset märkänä mutta tavan harjalla ne menee vaan enemmän takkuun kun märkänä koittaa repiä.

Ostin tän kampaajalta alku syksystä ja olen niin lumoutunut siitä. se saa takut auki märistä hiuksista ilman tappelua ja itkua. Hävettää myöntää mutta ennen saatoin olla kolmekin päivää harjaamatta hiuksia kun siinä oli niin kamala työ, mutta nyt ne on ollut niin silkkiset tämän ostoksen jälkeen ja niitä harjailee mielellään jopa monta kertaa päivässä.

Kuulostaa varmaan ihan ostos teevee puheille, mutta en voi mitään kun tykkään vaan niiiin superisti tosta!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
29/23 | 

:D Mahtava kuulla, mäkin oon kuullut tosta, että sillä on mainio harjata myös märkiä hiuksia:) Tai sitä voi käyttää esim. hoitoaineen tasaisesti levittämiseen.

henna
30/23 | 

juu oon kuullu kans tosta hoitoaine jutusta ja kaveri opiskelee parturikampaajaks niin ne levittä hiusväritkin koulussa tolla harjalla :)

jenna
31/23 | 

En ymmärrä kuinka niin moni hehkuttaa tätä harjaa. Itselläni oli käytössä muutamia kuukausia jonka jälkeen tukkani oli ohentunut ja katkeillut huomattavasti. Myös monet ystäväni ovat todenneet saman. Itse suosin luonnonharjoja. Mutta onhan se hyvä jos joillekkin tästä harjasta on apua, kaikille se vaan ei välttämättä sovi.
Hyvää joulua sinne:)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
32/23 | 

Aijaa, ikävää, jos tuntui, että niin kävi. Niin eihän koskaa kaikki voi miellyttää kaikkia. Kullekin sopii eri jutut. Hyvää joulua sulle! :)

Roosa
33/23 | 

Sain kesällä lahjaks oman matkakokosen tangel teezerin ja parhain harja mitä oon tähä mennessä käyttäny :)

Voitko millään sanoa mitä kiharrinta käytät kun omat hiukset on saman pituiset kuin sinulla ja mulla kiharat pysyy maksimi 15 minuuttia, niin olisiko kiva kokeilla jotain eri kiharrinta jos omissakin hiuksissa kiharat pysyisi? :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
34/23 | 

Itselläni suoristuu myös kiharat kosteassa ilmassa tosi helposti ja nopeesti. Kuivalla ilmalla pysyy paremmin. Pakko laittaa kunnolla lakkaa, kuivemmalla ilmalla pysyy tosin vähemmälläkin. Teen kiharat ghd-suoristusraudalla. :)

Jenna
35/23 | 

Mä ostin Tangle Teezerini kuukausi sitten ja olen kyllä todennut sen parhaaksi harjaksi, mitä oon tähän asti kokeillu. Takut saa ainakin tosi helposti selkeiksi eikä hiukset katkeile :)

Essi
37/23 | 

Mä oon käyttäny Tangle Teezeriä nyt about vuoden verran ja uskallan väittää että mun hiukset on kasvanu todella paljon nopeampaa kuin aikaisemmin. Ihan älyttömän hyvä ja "hellä" hiusharja! :-D

Sonja
39/23 | 

Olen käyttänyt kyseistä hiusharjaa pian kaksi vuotta, enkä voisi kuvitella vaihtavani sitä pois. Minulla on hyvin paksut, luonnonkiharat hiukset, jotka ovat myös kuivat. Tai ainakin olivat. Tangle teezerin avulla olen saanut pörröisyyden kokonaan pois. Välillä otan harjan mukaan suihkuun ja harjaan hoitoainetta tangle teezerin avulla pitkin vedoin. Hiukseni ovat tämän jälkeen niin sileät. <3 Ei tarvitse ostaa mitään kalliita hiustuotteita silottamaan hiuksia, sillä tämä harja hoitaa sen niiden puolesta. Ja kun harjasta pitää hyvää huolta, se on pitkäikäinen. Loistava ostos siis, Venla! :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
40/23 | 

Kuulostaa todella hyvältä, ihana kuulla näin positiivisia kokemuksia, ja näin monta! :)

Raiku2
Liittynyt17.5.2014
41/23 | 

Olen harkinnut tämän harjan ostoa pitkään, koska mun on vaan pakko harjata hiukseni märkänä suihkun jälkeen. Toivottavasti harja osoittautuu maineensa veroiseksi, eikä kyseessä ole pelkkä markkinointisumutus! PS. Näytät superupealta tän postauksen kuvissa! :) Hyvää joulua!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
42/23 | 

Voi kiitokset! :) Toivon itsekin, että harja osoittautuu maineensa veroiseksi, ainakin on nyt niin paljon kehuja tullut kaikilta ihmisiltä siitä, että uskoisin. :) Ihanaa joulua sulle!

Nelli
43/23 | 

Sain viime jouluna Tangle Teezerin lahjaksi ja siitä lähtien olen käyttänyt sitä. Kyllä se samalla tavalla katkoo hiuksia, mutta sillä saa hyvin harjattua! Hyvää joulua:-)

matilda*
45/23 | 

mulla on kokemusta todella hyvä harja!:) i like it!:)

46/23 | 

Mulla on kans toi harja mut glitteristä ostettu :) ite tykkään tosipaljon tosta harjasta :)
Ja nätti Venla! :)♥

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat