Heitin tänään talviturkin. Monena päivänä lounastauoilla helteessä hikoillessa siitä on tullut haaveiltua. Olin vakaasti päättänyt tänä aamuna, että haluan vihdoin toteuttaa aikeeni ja iltapäivällä pulahdinkin mereen, pienestä laiturilla empimisestä huolimatta. Uudelleen syntynyt olohan siitä jällleen tuli. Ensin jännittää ja kirpaisee, mutta sitten kehon valtaakin mieletön hyvänolontunne. Nyt on virallisesti kesä, vaikka lämpömittarin mukaan se onkin tainnut olla käynnissä jo monta viikkoa. 

Kesäisestä pulikoinnista inspiroituneena, aloin selata viime kesän muistikorttia ja löysinkin ilokseni julkaisemattomia otoksia. Tässäpä siis kesäistä asua, sellaisia toivoneille. Edellisestä onkin tainnut vierähtää pidempi tovi. Täällä Köpiksessä kun se koulu-univormu on päivästä toiseen aika joogapöksy painotteinen, eikä vaatetus noin ylipäätään ole ollut prioriteettilistan kärjessä. Paitsi roolivaatteet. Valehtelisin kuitenkin jos väittäisin, ettei mieleinen pukeutuminen voi myös nostattaa fiilistä. Kyseisten kuvien leninki oli mainio kirpparilöytö. Otokset nappasimme viime kesänä Tervasaaressa piknik-retkellä.

Tällä virkistäytyneellä ololla onkin hyvä suunnata uuteen viikkoon. 

Oletteko te jo heittäneet talviturkin?

<3:Venla

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram