Kiuas kihisee, heitän lisää löylyä. Tunnen viikon kiireiden haihtuvan iholta pisaroina pois. Kääriydyn pyyhkeeseen ja menen pihalle vilvoittelemaan. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna voin aistia kirpeän raikkaan talventuoksun. Suljen silmäni. Samassa tunnen taianomaisesti pienien kristallihileiden laskeutuvan kasvoilleni. Avaan silmäni ja näen ensilumen leijailevan maahan. Erotan pimeältä taivaalta valkoiset pilvenhattarat, jotka verhoavat lauantai-iltaisen tähtitaivaan. Maaginen hetki.

Saunan jälkeen on pakko laittaa kevyen ensihangen kunniaksi jouluelokuva pyörimään. Olen asettelemassa vilttiä, kun maailmanrakkain otus; rakas Mulan kömpii unisena kainaloomme tuhisemaan sohvannurkkaan.

Makoisien sikeiden yöunien jälkeen herään tavanomaisesti itsestään aikaisin pirteänä sunnuntai-aamuun. Maa on vielä paikoin valkea. Palaan aamulenkiltä posket punaisina ja hymy huulilla.

Mikä ihana viikonloppu!

Toivon, että tekin olette saaneet nauttia viikonlopusta! Mitä olette puuhailleet?

Rentouttavaa sunnuntai-päivää toverit rakkaat!

<3:Venla

Kommentit (15)

Meku
16/15 | 

Kuulostipa ihanan rauhalliselta viikonlopulta <3
Minä olin mieheni kanssa Vantaalla pe-la, olimme hotellissa ja kävimme Laura Voutilaisen keikalla... että onkin energinen nainen!
Tänään lenkkeilyä pirteässä ilmassa ja kotihommia... kohta saunaan :)
Mukavaa alkavaa viikkoa!!

Anni
18/15 | 

Ihanan positiivinen postaus. Kirjotat hyvin! : )

.
20/15 | 

Myötätunto on jännä juttu - se toimii myös positiivisessa mielessä. Tuli jotenkin kovin lämmin samaistumisen tunne, kun luin tekstiäsi. Ihanaa, että joku muu ajattelee samoin kuin minä :) Ihanaa viikon alkua, Venla!

Suski
22/15 | 

Pakko kyllä kommentoida, että tämä sun blogi on aivan ihana hyvän mielen tuoja! Postaukset huokuu positiivista elämänasennetta ja itsellekin tulee hyvä mieli kun näitä lukee, muistaa avostaa niitä arjen pieniä kivoja juttuja. Usein blogeissa on niin paljon sitä täydellisyyttä, pinnallisuutta ja kaupallisuutta (vaikka myös hyviä ja mielenkiintoisia olisivatkin!). Tämä blogi on ihanan hyväntuulista, jalat maassa pää pilvissä tyylistä. Tykkään!!

ulla
24/15 | 

Ihana kirjoitus maanantai aamuun :) . Positiivinen ja lämmin.
Kyllä tekikin hyvää aamulenkki pikku pakkasessa. :) Nyt töissä jaksaa taas painaa :D

Meri
26/15 | 

Saanko udella, minkä joululeffan katsoitte? Musta tuntuu, että oon katsonut jo kaikki hyvät, (siis kaikki kaksi: The Holiday ja Love actually :D) ja kaipaisin uusia vinkkejä!

Kiitos mahtavasta blogistasi :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
27/15 | 

Love Actually ja The Holiday lukeutuu munkin lempparijoululeffoihin, mutta niitä ei katsottu vielä. Tykkään itse katsella myös lasten jouluelokuvia. Tästä aiheesta oli tarkoitus tehdä mahdollisesti erillinen postaus, joten kiitokset kysymyksestä Meri! :)

susanna
28/15 | 

Hei Venla. Saako kysyä, että käytäkö e-pillereitä tai oletko koskaan käyttänyt? Ja tiedätkö onko niillä vaikutusta naisten lihaskasvuun?

Janika
29/15 | 

Todella kivoja kuvia! Sun silmät tulee eniten oikeuksiin ilman silmämeikkiä! Jännä,!
Ps. Tunnelmallinen kirjoitus:-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram