Lomaviikko Suomessa teki hyvää. Tosin taisin hieman liian kunnianhimoisesti suunnitella jokaiselle päivälle menoja. Tästä opiksi ottaneena, joululomalla olkoon luvassa enemmän vain oleilua. Siitäkin huolimatta, että ohjelmaa riitti, oli tietenkin ihana nähdä ystäviä, vaikken valitettavasti aivan kaikkia rakkaita ehtinytkään viikossa tavata. 

Päivät sisälsivät tietysti mm. lenkkejä Mulanin kanssa tutulla rantapolulla, syksyisen luonnon ihastelua, illallisia ystävien kanssa, Linnanmäen valokarnevaalit, töitä, pyykinpesua, saunomista, muutaman leffateatteri-illan ja Boulevard Socialin taivaallisen vegaanimenun.

"Äiti, jos minä menen nukkumaan puhtaiden vaatteidesi päälle kesken pakkausprosessin ja tuijotan tässä surullisilla silmilläni, et ehkä lähde taas, vai mitä?" -Mulan

Paluu toiseen kotiini Köpikseen. 

Rentouttavaa sunnuntaipäivää toverit!

<3:Venla

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram