Helle hellii, enkä voisi juuri nyt olla iloisempi. Vähän pelkäsin ennalta, että mitä jos se aurinko päättääkin olla paistamatta meikäläisen ollessa Suomessa. Onneksi valoa ja lämpöä on kuitenkin riittänyt, enemmän mitä uskalsi toivoa, jopa ennätyksellinen määrä.

Luonnossa liikkuminen tekee kyllä ihmeitä, niin mielelle kuin keholle. Tulin juuri pikku haikilta ja uintiretkeltä Nuuksiosta. Mikäs sen paremmin näillä keleillä virkistäisi kuin pienet pulahtelut. Viime viikolla harrastimme samaa ja kävimme myös telttailemassa. Miten ruokakin maistuu aina niin erityisen hyvältä ulkona trangialla valmistettuna? Mieleen tulvi siinä kokkaillessa paljon lämpimiä leirimuistoja lapsuuden kesiltä. Tälläkin kertaa keräsimme metsämansikat sekä mustikat suoraan mättäiltä aamupuuron päälle. 

Viikonloppuna rentouduimme mökillä myöskin veden ja herkkujen äärellä. Puusaunan tuoksu, sitä kyllä purkittaisin talven varalle jos voisin.

On tuo Suomen suven öinen valaistus vaan niin taianomainen, eläinten kohtaamisista puhumattakaan.

<3:Venla

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram