Koko syksyn olen saanut nauttia sellaisesta ihanan positiivisesta stressistä, myönteisestä voimavarasta, jota olikin jo vähän ikävä. Stressistä, joka tekee olon virkeäksi, puskee eteenpäin ja saa minut ylittämään itseni. Nyt valitettavasti kuitenkin viimeisen viikon aikana, tuo kyseinen tila on noussut turhan korkeaksi, vieden sitten samalla yöunetkin mennessään. Uni ei ole tullut, vaikka mieli ja kroppa ovat todella kaivanneet lepoa. Rehellisesti sanottuna on vaan tehnyt mieli itkeä, kun olo on ollut niin uupunut. Täällä suunnalla ollaan jo siis selkeästi joululoman tarpeessa ja onneksi se lähestyykin ihan nurkan takana. Miten siellä ruudun toisella puolella? Tsemppiä ja jaksamista kaikille kohtalontovereille! Yritetään rauhoittua, levätä ja olla itsellemme armollisia. Tästä ylikierroksilla käymisestä, kun ei tiedettävästi pitkän päälle seuraa mitään hyvää.

Minä vietän vielä tämänkin viikonlopun pääasiassa tehtävien parissa, sekä koululla. Kuvat ovat viime viikonlopulta, kun rakkaat ystäväni lensivät tänne Köpikseen ja kävimme ihanalla illallisella. Oli kyllä mahtava nähdä tuttuja kasvoja ja irroittautua hetkeksi koulukuplasta, niin huippua kun se onkin.

Ihanaa viikonloppua, niin ja alkanutta joulukuuta! Minne nämä viikot ovat oikein vierähtäneet? Huh, ei meinaa itse pysyä perässä!

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram