Halusin jakaa lomalla illan hämärässä napattuja kuvia yhdestä lempparikohteestani, siskoni luota. Paikka, jossa on valehtelematta aina lämpöisin tunnelma ja parhaimmat tarjoilut. Hän on yhdistellyt sisustuksessa ihanasti uutta ja vanhaa. Osa huonekaluista on lapsuudenkodistamme, toiset ovat päätyneet tänne kavereiden vintin tyhjennyksen jälkeen ja mm. tuo yksi pappamme luona aikoinaan ilahduttanut rottinkituoli on löytänyt uuden elämänsä täältä. Suosikkeihini kuuluvat myös erityisesti kierrätyspuusta valmistettu keittiönpöytä, hyllyt, vanhat lipastot, piano ja kauniit erilaisin kuosein koristellut tyynyliinat sekä viltit. Kenties suurimpiin tunnelmanluojiin lukeutuvat kuitenkin nuo erilaiset ihastuttavat valaisimet ja kyntteliköt.

Tajusin juuri, että unohdin aivan siinä illanvieton tiimellyksessä kuvata kokonaan yhden huoneen sekä keittiön, joka vasta ihania yksityiskohtia täynnä onkin. No ehkäpä toisella kertaa. Toivottavasti onnistuin välittämään edes pienen ripauksen sitä kotoisaa ja lämpöistä tunnelmaa sinne ruudun toiselle puolelle, mikä täällä paikassa vieraillessa aina itselleni tarttuu matkaan.  

Oikein leppoisaa päivää toverit!

<3:Venla

Kommentit (4)

Alina
5/4 | 

Asutko yksin köpiksessä? Onko sulla suomalaisii kavereita siellä? :) sun blogi on ihanan aito!

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
6/4 | 

Oi kiitos, ihana kuulla!<3

Joo asustelen tällä hetkellä itsekseni Köpiksessä. 

Vanha työkaverini Oona opiskelee täällä samaisessa koulussa kuin minä. :)

Koulusta olen saanut toki myös uusia tuttavuuksia.

PiP
7/4 | 

Kuviin olis voinu kyl panostaa paremmin, aika tummaa ja suttuista. Sisustus vaikuttaa kivalta, mutta sitä ei vaan oikein näe.

Kukkanen
8/4 | 

Moikka :)
Oletteko Markun kanssa yhdessä vielä? Ymmärrän, jos et halua avata parisuhdeasioita blogissa, mutta ihmetyttää, kun kerrot kuitenkin muista läheisistäsi, muttei sitten koskaan puolisosta.
Sori tämä utelu ja kaikkea hyvää <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram