Ootte te vaan niin superkultaisia tyyppejä! Miten sinne onkin muodostunut noin ihanan kannustava lukijakunta? Saan teistä niin paljon voimaa ja olen joka ikisestä todella kiitollinen. Oli sydäntä lämmittävää lukea edelliseen postaukseeni rustailemianne kommentteja. On jotenkin niin liikuttavaa, että olette hennonneet uhrata pienen hetken päivästänne ottaaksenne osaa keskusteluun. Arvostan sitä todella. Teillä on sydän paikallaan. Nyt tekisi vaan mieli antaa iso hali jokaiselle teistä!

Palataan pian! Mulla on vaikka kuinka paljon kivoja postauksia varastossa teidän päänne menoksi, osa tosin vielä konkreettisesti toteuttamatta, mutta eikös hyvin suunniteltu ole puoliksi tehty? ;)

PS. Tänään on viimeinen mahdollisuus äänestää Indiedays Blog Awardseissa. Mikäli olette saaneet blogistani inspiraatiota, olisin todella kiitollinen jos kävisitte antamassa äänenne Elämää Venla Silmin -blogille TÄÄLLÄ! Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan mm. lippupaketteja kyseiseen gaalaan, sekä kivoja lahjakortteja. :)

Ei mulla muuta tällä erää. Lähetän täältä vaan leveitä hymyjä ja paljon rakkautta!

<3:Venla

Kommentit (25)

28/25 | 

Tää sun uusi tukkatyylisi on todella hyvän näköinen!
Olet elävä esimerkki siitä kuinka positiivinen elämänasenne luo ympärilleen positiivisia asioita, tässä tapauksessa kannustavia kommentteja viemään sinua eteenpäin :)

http://puhdasta.blogspot.fi/

suvi
32/25 | 

Oot niin ihanan positiivinen, että eihän tätä blogia voi olla lukea tulematta hyvälle tuulelle! Ihanaa syksyä! <3

Santtu
34/25 | 

Tekstejäsi on mukava lukea, ja kuvat ovat kauniita, niinkuin sinäkin. Pidän sporttisesta tyylistäsi ja uudet hiukset ovat oikein kauniit. Uskalsin taas itsekin hiustenkasvatusurakan jälkeen pätkästä pitkän polkan ja blondattu väri sai lämpimämmän sävyn

ulla
36/25 | 

Olet itse myös niiin ihana ja positiivinen !
Meitä positiivisia ei ole koskaan liikaa. Hali myös sinne.

Ja samaa mieltä minäkin , tuo tukkasi on todella upea !!!!!

40/25 | 

Mulla tulee sun kuvista aina Miina Maasola mieleen, oot jotenkin ihan sen näkönen :p Toi tukka sopii sulle tosi hyvin ja näytät upeelta! :)

Kati
44/25 | 

Hej ihana. Halusin vain että tiedät että sinulla on sydän paikallaan. Vaikka luen tekstisi ruudulta tunnen niiden aitouden. Ne jotenkin säteilevät tänne asti. Tiedän että tarkoitat sitä mitä sanot ja uskon sinua. Olisi mahtavaa saada tietää miten ihmeessä olet niin positiivinen? Miten sinä olet hyväksynyt vartalosi ja näet ainoastaan positiiviset asiat? Asenteesi on kerrassaan ihailtavaa! Haluaisitko jakaa pieniä vinkkejä minun kaltaisilleni jotka eivät vielä ole hyväksyneet 100% kroppaansa? Etsin vieläkin sellaista positiivista asennetta jota sinä kannat ja sitä arjen tasapainoa. Joskus sattuu että päivä on huono ja treenit eivät kulje mutta olen löytänyt yhden keinon saada itseni raahattua sinne salille ja sen on aukaista blogisi. Se riittää ja energia ei tahdo loppua treenin aikana.
Olet mahtava Venla.

Susanna
46/25 | 

Kiitos. Olet itse aivan äärettömän ihana ja tsemppaava tyyppi. Toivon, että sallit julkaisun, joka on itselleni ja monelle muulle sydämen asia. Tämä maailma tarvitsee tyyppejä, jotka välittävät niistäkin, joita iso joukko ei kuule. <3 He tarvitsevat apua ja uskoa siihen, että heitä tarvitaan. Kaikkea hyvää sinulle!

https://www.facebook.com/riikka.koivisto.5/videos/vb.1697911740/10200863...

http://www.adressit.com/saattohoito_koivikkokodissa_tarvitaan_nyt_ja_tul...

ElinaPelina
47/25 | 

Voi ihana Venla! Olen jo pitkään harkinnut kommentoitia ja nyt on aivan pakko. Jo fitnesspäiväkirjoista alkaen oot ollut mun suosikki. Niin jalat maassa ja järki päässä oleva ihminen.
Oot mulle yks mun esikuvistani! Sun elämänasenne ja varsinkin asenteesi liikuntaan on aivan mahtava. Sun ansiosta olen oppinut nauttimaan ja arvostamaan kykyäni ja oikeuttani liikuntaan. Olen oppinut sinulta myös sen, ettei tää touhu ole vain ulkonäkö keskeistä ja just sun takia en jäänyt huonoon kierteeseen liikuntani ja syömisieni kanssa. Sillä nyt liikun siksi, koska rakastan itseäni ja kroppaani. Sekä en rajoita syömisiäni turhaan. Koitan syödä mahdollisimman terveellisesti ja puhtaasti kuin vain voin, sillä asun vielä kotona.
Iso kiitos sinulle. Oot varsinainen positiivisuuden lähde ja urheilijoista todellakin se malli joksi haluaisin itsekkin kasvaa ja kehittyä, ei vain fyysisesti vaan juuri henkisesti. Sinä todellakin myös ansaitset tuon palkinnon! Blogisi on ääretön motivaation lähde.

annika
49/25 | 

Hei ihana! Et tiedäkkään millainen inspiraation lähde olet minulle ja varmasti niin monelle muullekin. Sinulla on sydän paikallaan. Ps. En tiedä muistatko, kun kommentoin jungle juice bar postaukseesi, että anoreksiasta toipuvana aion mennä, haastaa itseni ja maistaa nimikkosmoothietasi. Haluan vain sanoa sinulle kiitos, sillä minä menin ja maistoin. Ylitin itseni ja maistoin. Sinä olet kyllä niin huippubloggaaja, että mieleni tekisi sanoa: älä koskaan lopeta ❤

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
50/25 | 

Oi todella liikuttavaa ja ihanaa kuulla! Arvostan todella tukeasi hyväntekeväisyyskampanjaa kohtaan! Onnea itsesi ylittämisestä Annika<3 Voimahali :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017