Alkuviikosta vierailimme roadtrippimme varrella pienessä ihastuttavassa vanhassa kylässä, joka sijaitsee laaksossa Cádizin maakunnassa vuorten välissä, noin puolentoista tunnin matkan päässä Malagasta ja Sevillasta. Setenil de las Bodegas on kuuluisa kallionkielekkeiden alle rakennetuista historiallisista luolataloista ja kaduistaan, ja poikkeaakin ainutlaatuisuudessaan muista Andalusian pienistä kylistä, jotka on sen sijaan rakennettu aidattujen linnoituksien sisälle vuorten päälle.

Lumoavan suloisilla pikku kaduilla oli ihana seikkailla ihastelemassa toinen toistaan persoonallisempia maisemia, rakennuksia, erilaisia ovia ja laattoja.

Kuuma kesä oli selkeästi jättänyt jälkensä maisemaan, sillä siskoni vieraillessa kyseisessä paikassa keväällä, oli luonto tuolloin huomattavasti vehreämpää ja ajomatkan varrella oli näkynyt upeita auringonkukkapeltoja.

Kuinka moni teistä on sattunut joskus vierailemaan tuolla?

Voin lämpimästi suositella, mikäli liikutte siellä päin.

<3:Venla

Kommentit (2)

3/2 | 

Oii mikä paikka!:) Näyttää tosi kauniilta ja tunnelmalliselta<3 Sun matkapostauksia on aina kiva lueskella :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat