Sateisen torstai-aamuni pelastus oli ehdottomasti nopea ja tehokas kotitreeni. Tällä lähti päivä hyvin käyntiin! Harjoitus tehdään oman kehonpainolla, joten et tarvitse muita apuvälineitä.

3 x 25 kyykkyhyppyä

3 x 20 vatsalihasliikettä  (istut pakarat maassa, nojaat hieman taaksepäin ja jalat ojentuu suoraksi ilmassa eteen)

3 x 20 punnerrusta varpaat tai polvet maassa

3 x 20 askelkyykkyhyppyä

3 x 25 russian twist-vatsalihasliikettä jalat ilmassa

3 x 20 sumokyykkyä

3 x 20 dippiä penkillä

Voit tehdä kaikkia liikkeitä vuorotellen yhden sarjan putkeen ja sen jälkeen pitää pienen breikin ennen seuraavaa kierrosta. Tai vastaavasti yhtä liikettä kaikki kolme sarjaa putkeen ja sen jälkeen pitää tauon ennen seuraavaan liikkeeseen siirtymistä.

Täällä ainakin hiki lensi, liekö johtunut painostavasta ukkosilmasta, vain treenini nopeasta temmosta!;)

Hikisiä treenejä ja liikunnan iloa toverit!

<3:Venla

Kuvat:Oona

Kommentit (10)

Saara
11/10 | 

Moi Venla! Ihmettelin tässä miksi sun sivulla on cheddar koskenlaskija -mainos, luulisi ettei vegaani haluaisi maitotuotetta mainostaa...? En huomannut kenenkään aiemmissa postauksissa tätä sinulta kysyneen joten päätinpä kysäistä!

Ja jotta en kuulostaisi niin ikävältä, niin sulla on ihana blogi! (:

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
12/10 | 

Moikka Saara!
Kiitos, kun ilmoitit tuosta mainoksesta, selvitän asiaa. Eräs toinenkin ystävällinen lukija ennätti jo asiasta huikata.
Ruokakauppojen mainokset ovat mulla sallittujen listalla, sillä niistä kun saa luonnollisesti ostettua kasvistuotteitakin, mutta sen sijaan erilliset liha- ja maitofirmojen omat mainokset eivät, joten sellaisia ei täällä pitäisi kyllä näkyä. Siispä hyvä kun huomasitte :)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
16/10 | 

Liikun aina juuri niinkuin mieleni tekee ja kuuntelen olotilaani. Viime aikoina on tullut lenkkeiltyä ja tehtyä erilaisia monipuolisia lihaskuntotreenejä, eniten pihalla ja kotosalla. Juurikin luonnossa liikkuminen on vahvasti läsnä, varsinkin näin kesällä, se on jotenkin niin terapeuttista ja rentouttavaa. Salilla en ole juurikaan nyt käynyt, minulta löytyy kotoa useampia erilaisia käteviä treenivälineitä; säädettäviä käsipainoja, kahvakuula, Suspension trainer -nauhat jne. joita on tullut hyödynnettyä paljon viime aikoina. :)

Anonyymi
20/10 | 

Tein ja olipas tehokas en olis uskonu kuinka paljon hikeä tulikaan :D näitä lisää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram