San Francisco oli ehdottomasti näkemisen ja kokemisen arvoinen, mutta se ei silti mielestäni lyö aivan vertoja Los Angelesille. Enkä usko kyseisen seikan johtuvan ainoastaan siitä, että Losissa on aina ollut ihanan lämmin aurinkoinen sää ja Friscossa vieraillessa oli sen sijaan ostettava kevyttoppatakki, sillä ennakkovaroitteluista huolimatta en ollut pakannut riittävästi kerrastoja mukaan. Auringossa oli toki lämmin, mutta jos vähänkään meni pilveen, tuuli oli hyytävä. Sanoisin, että tänne reissatessa riittää hyvin pari kolme päivää nähtävyyksien ja kaupungin tutkailuun. 

Maisemat ovat toki kaikesta huolimatta ainutlaatuisen kauniita ja huimaavia, Golden Gatesta puhumattakaan. Friscossa näkee myös Losia ja NYCiäkin enemmän Amerikan monet kasvot ja puuttuvan sosiaaliturvan. Kodittomat ja avoin huumausaineidenkäyttö saattaa tulla joillekin yllätyksenä, jos ei ole yhtään ennalta lukenut kaupungista.

<3:Venla

Kommentit (2)

Traveller
3/2 | 

Minusta taas tuntui et Losissa nää kodittomat ja huumeidenkäyttö näkyi kaupunkikuvassa paljon enemmän kuin San Franciscossa. 😄 Muuten kyllä kumpikin paikka näkemisen ja kokemisen arvoisia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram