Tätä herkullista ja ravitsevaa smoothieta on tullut nautittua viime aikoina useita kertoja. Kyseinen ohje vilahtikin jo Instagram Storyssa, mutta halusin jakaa sen myös täällä siltä varalta, ettei kaikki lukijani käytä IG-sovellusta.

Tarvitset vain:

tuoretta minttua (pikku nipun)

pinaattia (Ostin kotimaista pinaattia pakastealtaasta, sillä tuoretta ei löytynyt. Toimi hyvin jäisenä smoothiessa, säilyy vieläpä pitkään eikä mene vahingossakaan pilalle).

1 ison banaanin

useamman kourallisen mansikoita

vadelmia

mustikoita

chia-siemeniä

kasvipohjaista rahkaa tai jogurttia n. 3-5 isoa ruokalusikallista

1 dl kaurahiutaleita

loraus makeuttamatonta mantelimaitoa

 

Kaikki ainekset vain blenderissä tai sauvasekoittimella sekaisin.

mm. Chia-siementen, pinaatin ja mintun vuoksi tämä terveyspommi pitää sinut kylläisenä pitkään, antaen mm. tasaista energiaa, proteiinia, kuituja, vitamiineja, kalsiumia ja ikääntymistä ehkäiseviä antioksidantteja. Vastustuskykykin peukuttaa tätä smoothieta! Nam!

PS. Jos kaipaat lisää smoothie-inspiraatiota, kurkkaa myös tämä aiempi postaukseni.

<3:Venla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat