Sandrossa on tarjolla arkisin lounasta, iltaisin A la Cartea ja lauantaisin Vegan & Veggie Garden Brunch ja sunnuntaisin Marrakech Madness Brunch.

Kun kaipaat herkullista ruokaa ja lämmintä rentoa tunnelmaa, tee matka marokkolaiseen makumaailmaan Sandroon.

Falafelit, Beluga linssit, tabbouleh-salaatti, hummus, tomaattipesto, marinoidut punasipulit, taatelit, viikunat, quinoa, idut, granaattiomena ja tuore sahramileipä jne. vievät kielen mennessään.

 Makoisaa viikonloppua toverit!

<3:Venla

 

Kommentit (6)

Riina
1/6 | 

Nammm! Tämä nousi kertaheitolla ehdottomasti yhdeksi lempiravintoloistani. Mielettömän maukasta ruokaa! Kahden hengen maistelumenuu oli niin valtavan iso, että ähkyyn päästyämme ja hetken harkittuamme kehtasimme kysyä saisiko loput dogibäkiin mukaan kotiin. Kertakaikkiaan ruoka oli niin hyvää ettei haluttu muruakaan jättää, mutta yksikin muru liikaa olisi halkaissut jo vatsamme :D Suosittelut tosiaan! Paikan brunssikin tekisi mieli kokea!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017