"Rento vegaaniystävällinen olohuone Hakaniemessä, joka on keskittynyt ruoan lisäksi taiteeseen ja musiikkiin!"

Eatery & Galleria ONDA on rento ruokala ja olohuonemainen ravintola, joka tarjoaa arkisin buffee-lounasta, iltaisin A la Cartea ja lauantaisin perulaista brunssia. Kuukausittain vaihtuvat taidenäyttelyt luovat ravintolaan uuden muuttuvan ilmeen. Kun etsit leppoisaa boheemia tunnelmaa, rentoa paikkaa juttutuokiolle ystävän kanssa, haluat istahtaa nauttimaan taiteesta, tai vegaanisista luomuviineistä, tai maistella makuja maailmalta, ota suunnaksi Onda.

Olimme sopineet lounastreffit viime viikolla lapsuudenystäväni kanssa, ja hän ilokseni ehdotti tätä minulle uutta ravintola-tuttavuutta. Mikäs sen parempaa, kun vaihdella kuulumisia ruoan äärellä.

Mä rakastan hummusta ja kaikkia tahnoja, ja ystäväni olikin kehunut näitä jo etukäteen, eikä suotta.
Makekin halusi tänään töiden jälkeen päästä tsekkaamaan kyseisen paikan. Tällä kertaa saavuimme kuitenkin sen verran myöhempään, että lounas oli jo ohi, joten valitsimme listan A la Carte annoksista Vegan "Fish" Burgerit. Make diggas burgerista todella paljon. Meikäläinenkin tykkäs, mutta kallistuisin silti ehkä vielä hitusen enemmän vaihtuvan lounasbuffetin puoleen, josta löytyy myös raikas salaattipöytä. Burgerin makumaailma muistutti kyllä uskomattoman paljon herkullista kalahampurilaista, jopa niin paljon, että Make kurkkas listalta toistamiseen, että olihan annos todella vegaaninen. :D 

Kuinka moni lukijani on sattunut käymään kyseisessä paikassa? Entäpä onko jollakin kokemuksia Ondan brunssista?

Aurinkoista alkanutta viikkoa toverit!

PS. Kiitos vielä raflavinkistä & ihanasta viime viikkoisesta lounashetkestä rakas ystävä!

<3:Venla

Kommentit (4)

Ilona
5/4 | 

Kävin Ondassa brunssilla, muuten todella paljon tykkäsin mutta, paikka ei ollut mieleeni

Emmi
7/4 | 

Olen käynyt Ondassa brunssilla ehkä kuukausi sitten, tykkäsin kovasti ja tarjolla oli monenlaisia makuja! Ihanan erilainen brunssi, ja se guacamole oli taivaallista! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram