Kuten Instagram-seuraajani osaavatkin jo aavistaa, meillä juhlistettiin viikonloppuna vapun lisäksi rakkaimman palleromme synttäreitä. Ohjelmassa oli mm. päivänsankarin lempileikkejä: hippaa, piilosta ja herkkujen etsintää. Sen lisäksi teimme tietysti ranta- ja metsälenkit upeassa auringonpaisteessa, hän kun niin nauttii lämpimistä kevätkeleistä.

Mainittakoon, että kuvausrekvisiitta; tyllihame ja hattu pysyivät sankarin päällä ainoastaan kuvienoton ajan, vaikkei juhlakalu itse niistä tosin näyttänyt olevan moksiskaan.

Pikkukaverin lempipuuhaa mökillä ja landella ovat mm. kuistinharjojen varastaminen ja tuunaus, joten siksipä hän saikin tänä vuonna lahjaksi ihka oman harjan, ne kun tosiaan tuntuvat miellyttävän enemmän kun hänen omat purulelunsa. ;) Mulan rakastaa ihailla pellolla laukkaavia hevosia, joten hevosilmapallo on myöskin hankittu varta vasten sankaria ajatellen.

Onnea maailmanrakkain otus, olet meille tärkeämpi kuin kukaan muu!

<3:Venla

Kommentit (9)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram