Mystinen violetin-oranssi taivas, sekä kevyesti pureva pakkanen antoivat oman virkistävän säväyksensä tähän kyseiseen kuvaustilanteeseen ja päivään. Mitä pidätte otoksista?

Viime päivien parhaat:

  • Laatuaikaa kummityttöni kanssa aamusta iltaan yhdessä päivää viettäen. Hän on oikeasti varmaan hyväntuulisin pikkumimmi.
  • Kardemummalta maistuva joulukahvi, joka tuo mieleeni lapsuuden ihanimmat joulunvietot edesmenneen isoisäni luona; paksut kinokset, hiihtoretkien ja pulkkamäkien jälkeiset pullakahvit. Oi mitä muistoja!
  • Riemuun puhkeaminen imurin saapuessa huollosta. Sanotaanko, että tämä siivousneuroottinen sai pakonedessä pientä siedätyshoitoa. Teki ehkä ihan hyvää. ;)
  • Lumihiutaleet, jotka maalasivat metsämaisemaa valkeaksi aamulenkillä ollessani.
  • Viileään aamuun herääminen oman pienen karvaisen lämpöpatterin käpertyessä viereen lämmittämään. Tämä on jokaisen aamuni paras asia.
  • Monta aikaansaatua työjuttua.

Haastan sinut nyt miettimään ja kertomaan oman alkuviikkosi parhaat asiat, sillä onnellisuus lähtee kiitollisuudesta. Siitä, että osataan arvostaa sitä mitä on.

Ihanaa viikonjatkoa toverit rakkaat!

<3:Venla

 

 

Kommentit (8)

iiw
13/8 | 

Aivan ihana takki sulla näissä kuvissa! Mistä se on ostettu ja minkä hintainen? Määki haluun :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram