Kesällä on tullut reissattua ympäri kotimaan ja nautittua Suomen kesästä täysin rinnoin, samalla on tullut harrastettua huomaamatta paljon mukavaa hyötyliikuntaa; reippailtua kauniissa metsissä, käveltyä tapaamisesta toiseen ja kaupungilta kotiin, juostua rannoilla, uitua koskessa ja järvissä, seikkailtua maalaismaisemissa, tehtyä erilaisia simppeleitä treenejä oman kehon painolla ulkokuntosaleilla jne. 

Palauttavat ateriatkin ovat olleet erittäin kohdillaan, sen verran kiitettävästi on tullut nautittua ihania kesän grilliherkkuja ja jätskejä. ;)

Tänä sateisena perjantaina teki mieli pitkästä aikaa kaivaa lisäpainoja ja puntteja kaapin uumenista, joten näin myös tehtiin.

Tässä tulee perjantain pikatreeni:

Treeniä varten tarvitset kahvakuulan ja käsipainot.

Alkulämmittely: Laita tämän hetken lemppari biisisi soimaan ja joraile sen tahdissa niin, että koko kroppa lämpenee. 

3 x 15 kyykkyä 16kg kahvakuulalla (tai mikä kahvakuula ikinä löytyykään kotoasi)

3 x 15 sumokyykkyä 16kg kahvakuulalla

3 x 12 pystysoutua 16kg kahvakuulalla

3 x 14 hauiskääntöä käsipainoilla vuorokäsin ( eli yhteensä 7 kääntöä per käsi/kierros)

3 x 12 sivulle taivutusta per kylki kahvakuulalla tai ilman (eli 3 sarjaa per puoli)

Päälle rento jäähdyttely kävely raittiissa ulkoilmassa.

Kuvat on otettu mökillä, kun tein hiit-treenin pihalla helteisen päivän päätteeksi. Tämän seurauksena sain tosin miljoona uutta hyttysen ja paarman puremaa koristeeksi edellisten rinnalle. Tässä vuosien saatossa olen todennut, että minussa on selkeästi jokin niitä puoleensa vetävä tuoksu. Voinette ehkä arvata, että viimeistään tuo hien määrä toimi kuin kärpäspaperina konsanaan. :D

Ihanan hikistä viikonloppua toverit!

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram