Viikonloppu ei olisi yksinkertaisesti paremmin voinut alkaa. Sain pitää rakkaalle ystävälleni Jennylle ja lemppari Roki-koiralle turreilu-kierrosta Espoossa. Aurinko pisti onneksemme parastaan, ja saimme istua parantelemassa maailmaa ja nauttia raikkaat lounassalaatit kirkkaansinisen taivaan alla.

Kiitos ihanasta päivästä!

Koko viikonlopun sää ja seura on ollut timanttista. Toivottavasti tekin olette saaneet ottaa kaiken ilon irti ihanan kesäisistä keleistä.

Leppoisaa sunnuntaipäivää toverit!

<3:Venla

Kommentit (7)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
8/7 | 

Kiitos Viivi, ihana kuulla!

Olen pienestä asti harrastanut liikuntaa aina jossakin muodossa. Nuorempana tuli tanssittua satubalettia, ala-asteella pelattua sählyä, leikittyä ja liikuttua paljon ulkona kavereiden kanssa. Ylä-asteella harrastin disco- sekä show-tanssia, ja lukiossakin tanssi oli vahvasti läsnä erilaisten proggisten muodossa. Myös pitkät pyörälenkit, lenkkeily ja ulkoilu ylipäätänsä, on aina ollut lähellä sydäntäni. Muiden harrastusteni lisäksi, olin alakoulusta lukioon asti mukana aktiivisesti partiossa, joten myös sitä kautta tuli liikuttua, vaellettua ja seikkailtua paljon luonnossa. Muistaakseni n. 7 vuotta sitten löysin tieni ensin ryhmäliikuntatunneille erilaisiin jumppiin ja pian sen jälkeen kuntosalille. Nykyäänkin liikun aina juuri niinkuin mieleni tekee ja kuuntelen olotilaani. Nautin siitä, että voin liikkua miten haluan, tapoja liikkua, kun on niin monia. Viime aikoina on tullut lenkkeiltyä ja tehtyä erilaisia monipuolisia lihaskuntotreenejä eniten pihalla ja kotosalla. Juurikin luonnossa liikkuminen on edelleen vahvasti läsnä, se on jotenkin terapeuttista ja rentouttavaa.
Vegaaniksi ryhdyin viime vuonna. :)

Nelli
9/7 | 

Moni on kysellyt vaikuttaako oma, vegaani ruokavalionne siihen mitä syötätte koirallenne? Tai aiotteko ehkä jatkossa kiinnittää asiaan huomiota jos ette vielä niin tee?
Mulanista olisi muutoinkin kiva lukea enemmän, mistä hän tykkää, mitä hän juurikin syö, onko tyypillinen rotunsa edustaja...
Minuakin kiinnostaa tosiaan tuo Mulanin ruokavalio mistä muutkin kyselleet.
Oletko koskaan miettinyt, että voisit tehdä videopostauksen joskus?

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
10/7 | 

Me syötämme Mulanille mm. MUSH B.A.R.F. -tuotteita, jotka sisältävät 90–95 % raakaa lihaa, luuta ja sisäelimiä, loppuosa tuotteesta koostuu kasviksista. Kuten esim. MUSH suomalaista hirvenlihaa ja poronlihaa, sekä Norjan lohta.
Sen lisäksi liha- tai kalapohjaista nappulaa, joka on VILJATONTA ja ei sisällä perunaa (se sisältää: lihaa, elimiä, syömäkelpoisia luita, runsaasti ja monipuolisesti hedelmiä, vihanneksia ja marjoja).
Meidän ruokavalio ei siis todellakaan vaikuta siihen mitä syötämme koirallemme, eikä tule vaikuttamaan jatkossakaan.

Mulan on herttainen, iloinen, itsepäinen, erittäin ihmisläheinen ja energinen ja tähän mennessä kaikkien kanssa toimeen tullut ihana raikkain koira, joka on myös meihin syvästi kiintynyt. Mulan on myös todella aktiivinen ja kaipaakin paljon tekemistä ja liikuntaa, joten sopii mainiosti juurikin meille. <3

11/7 | 

Aivan ihana blogi Oot niin iloinen ja positiivinen. Minkä ikäisenä aloitit treenaamaan/ vegaaniks

ester
12/7 | 

Kuulostaa ja näyttää kivalta sun viikonloppu Venla ja tuo koira on kivan näkönen! Koirat ja kissat on ainakin niitä mun suosikkeja. :D Mullakin meni ihan kivasti viikonloppu poika kissani seurassa.

ässä
14/7 | 

ihanan kesäissät tunnelmat,milloin uutta pepputreeniä?
suomen tunnetuimmat pakkarat

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram