Takki Bik Bok ( n. vuosi sitten hankittu),  farkut kirppari, kengät Nike 

On se kumma se ihmismieli, valonmäärän ja lämpöasteiden lisääntyessä, kirkastuu usein niin olotila kuin myös vaatetuksen värikirjokin. Kuka mustan ja neutraalien värien nimeen vannova tunnustaa, että näin kevään tullen vaatekaapin pohjalta tekee mieli pukea ylleen muutakin kuin harmaata, beigeä ja mustaa?

Ihanaa viikonloppua tyypit!

<3:Venla

 

Kommentit (5)

Nnora
8/5 | 

Oot vaan niin kaunisAww.. en kestää!Löysin sun blogin vähän aikaa sitten kun rupesin katsomaan fitnespäiväkirjoja(niitä vanhoja) Ja sä oikeen hehkut hyvää oloa ja nääkee, että teet paljon buunii myös sisäisesti. Ja sulle ja mun mielest kaikille pitäis olla tärkeintä se oma fyysinen ja henkimänen hyvä olo. Eikä se että on täydellinen kroppa. Muistaa vaan sen että tää on mun kroppa ja kattoo mihin se pystyy eikä lähe vertaa sitä muihin. Oot ihan sairaan hyvä esimerkki täst kaikest.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram