Jos etsit monipuolista katuruokatarjontaa, rentoa illanviettopaikkaa tai haluat pistäytyä vaikka pyöräilyn lomassa kahvitauolle, on tämä yksi Kööpenhaminan erinomaisimmista vaihtoehdoista. Hurmaava Paperisaari ei ole ainoastaan houkutteleva ruokakeidas, vaan myös kulttuurin, musiikin ja taiteen keskittymä. 

Täällä on tullut vierailtua jo useampaan otteeseen. Tänäkin viikonloppuna tuli todistettua tanskalaista hyggeilyä parhaimmillaan, kun veden ääreen kokoontuneet ystäväporukat viihtyivät aurinkotuoleissaan lokakuun pimeässä ja viilenevässä säässä iltamyöhään saakka. 

Mikäli et vielä ole kyseisessä paikassa käynyt, niin nyt ovat viimeiset hetket käsillä, sillä vuonna 2018 varastohallin tilalle rakennetaan uusia asuntoja. Kannattaa varautua, että viikonloppuisin saattaa olla enemmän ruuhkaa, sen sijaan arkena taas on mukavan rauhallista.

Täältä vanhemman postaukseni loppupuolelta löydät kesäisempiä kuvia samaisesta kohteesta.

<3:Venla

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Moi Venla, osaatko sanoa milloin paikka suljetaan? Olen nähnyt kaikkialla vain tuon vuoden 2018, mutta en kuukautta. Olen menossa Köpikseen helmikuussa, ja odotin tätä niin paljon etten kestä jos se on silloin jo kiinni! Onneksi Köpiksessä on paljon loistavaa ruokatarjontaa muuallakin, mutta silti.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
6/4 | 

Moikka! Minäkin yritin etsiä tarkempaa päivämäärää, mutta en valitettavasti löytänyt. Mikäli joku osaa kertoa, kommentoikaa ihmeessä tähän? Kiitos! 

Toivottavasti pääset sinne.

Onneksi Köpis on kuitenkin pullollaan muitakin ihania ravintoloita, kuten itsekin totesit. :)

Vierailija
7/4 | 

Papirøen on kyllä Köpiksen helmistä <3 viime syksynä Köpiksessä asuessani siellä tuli käytyä todella monta kertaa. Todella sääli, että paikka suljetaan :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat