Vaikka koulussa tulee ilokseni harrastettua liikuntaa erittäin mukavasti, olemme kuitenkin tähän mennessä enimmäkseen olleet sisätiloissa. Paljon päivittäin koiran kanssa luonnossa liikkumaan tottuneelle ihmiselle, alkaa nopeasti iskeä raittiin ilman ja vehreyden kaipuu. Onneksi merellisessä Kööpenhaminassa luonto on aina lähellä. Keskustassa on useita mitä upeimpia laajoja puistoalueita, järviä ja kanavia. Siksipä tietääkin mistä minut löytää vapaapäivisin. Kyllä vain. Viimekin sunnuntai vierähti rauhan tyyssijassani; pitkällä puistokävelyllä. Tuota luonnon väriloistoa ihmetellessä sitä pystyi tuntemaan, kuinka stressitasot lähtivät välittömään laskuun. 

Suosittelen!

<3:Venla

Kommentit (5)

Johku12345
8/5 | 

Tyykkän todella paljon lukea blogia, mutta kuvat eivät lataudu selatessani ja on todella tylsää lukea valkoista sivua. Luultavasti johtuu alustasta, omasta hitaasta netistäni tai kuvien isosta koosta. Blogi alustan tekijälle terveisiä siis, jos blogista saisi selaimelle helpommin käsiteltävän.

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017
9/5 | 

Voi harmi. Luetko blogia puhelimella vai läppärillä? Onkohan täällä muilla ollut samoja ongelmia? Kertoilkaa ihmeessä. Valitettavaa, jos sivu näkyy vain valkoisena. Itselläni kuvat näkyvät kaikilla laitteilla ihan normaalisti. 

Mukava kuitenkin kuulla, että tykkäät lueskella! :)

Vierailija
10/5 | 

Upeita kuvia! voisit tehdä seuraavaksi vaikka treenivaatteiden esittelypostauksen ja mukaan vaikka jotain treeniä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram