Nyt se on virallisesti saapunut – nimittäin kevät. Aamulla liikkeelle lähtiessäni urbaaneja kevään merkkejä tuli vastaan peräti kolmin kappalein, kun kadunlakaisukoneet olivat ryhtyneet tositoimiin. Takapihalla lenkin jälkeen kahvia siemaillessani huomasin, että kukkapenkistä pilkistää sieltä täältä jotakin vihreää ja valkoisia kukkia. Miten ihanaa!

Tuo aurinko paistaa niin kertakaikkisen upeasti, ettei sisällä malttaisi olla laisinkaan. Ratkaisin kyseisen pulman siirtymällä läppärin kera yläterassille töitä tekemään. Voitteko uskoa, tuo valoilmiö lämmittää tässä tuulensuojassa jopa niinkin paljon, että oli aivan pakko riisua musta huppari pois.

Vielä pitäisi tässä kevään mittaan hakea vanhempien luona maalla tilapäisessä säilössä olleet terassikalusteet, kunhan partsia on ensin vähän siivoiltu ja kunnostettu. Aikoinaan hankimme Aurinkolahden asuntomme lasitetulle parvekkeelle sohvaryhmän, joka ei sitten Espoon edelliseen kotiin muuttaessamme mahtunutkaan malliltaan erimuotoiselle parvekkeelle. Nyt uudessa kodissa tilanne on toinen, ja saamme kalustesetin vihdoin uudestaan käyttöön.

 

Aurinkoista päivää!

<3:Venla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram