• Kiva kuvauspäivä
  • Taitavia tyyppejä
  • Mahtava idea skipata kulkuvälineiden käyttö ja kävellä paikasta a paikkaan b
  • & nauttia tosta mielettömän kesäisestä kelistä (NIIN LÄMMIN, ETTEI OIKEIN MEINAA TODEKSI USKOA! Ah, olen onnellinen!!!)
  • Ihanan piristävä pikavisiitti rakkaan ystävän toimistolle.
  • Herkullista ruokaa ja iltalenkki rannassa.

Niistä oli meikäläisen onnistunut tiistai tehty.

Energistä viikonjatkoa toverit!

<3:Venla

Kommentit (10)

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Kiitos Susanne! Se on hankittu jo ainakin lähemmäs (ellei jopa päälle) seitsemän vuotta sitten Zarasta. Suhteellisen hyvin on kyllä onneksi säilynyt ja miellyttää edelleen. :)

ester
3/10 | 

Kiva kun oot niin pirtee on kiva aina tulla lukemaan tätä ja kattomaan susta upeita kuvia! Onnistunutta viikkoa Venla.❤️

Hokityttö
5/10 | 

Oot niin ihana aito ja energinen ihminen. Itse arvostan arjessa juuri niitä tavallisia asioita ja onnistumisia ja tulen niistä onnelliseksi. Saan myös hirveästi energiaa toisten ihmisten esimerkiksi sinun kuvista joissa näkyy hyvä olo ja onnellisuus❤.

Rosa
6/10 | 

moi. kysymykseni koskee vegaaniasioita. mitä mieltä olet, voiko ihminen kutsua itseänsä vegaaniksi jos syö hunajaa? mä olen ollut "vegaani" nyt 4 viikkoa ei jättänyt kaikki kananmuna,maito yms tuotteet kokonaan..mutta hunajasta vaan en ole pääsyt irti rakastan sitä teen kanssa ja yhdissä muuten vegaanisissa tuottrissa on hunajaa...

Venla Savikuja
Liittynyt20.4.2017

Koen ettei ylipäätänsä itsensä luokittelu ole olennaisinta, vaan hienoa, jos on alkanut pohtimaan, kiinnostunut ottamaan asioista selvää, ja tehnyt jo huikeita muutoksia eettisempään ja ekologisempaan suuntaan.

PS. Ootko kokeillut Agavesiirappia? Se on mielestäni erittäin hyvä vaihtoehto hunajalle. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Blogissa pohditaan elämän ihmeellisyyttä ja haastetaan lukija herättelemään omia ajatuksiaan. Toisinaan tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin, paneudutaan syvemmin joihinkin elämän osa-alueisiin ja puntaroidaan mm. eettisiä ja ekologisia asioita. Teksteissä pysähdytään ihailemaan auringonlaskuja, nauttimaan arjen pienistä iloista ja etsitään tasapainoa kulttuurista, matkustelusta, luonnosta sekä urbaaneista betoniviidakoista. 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014
2013
Tammikuu

Kategoriat

Instagram